Newsroom

Newsroom

«Μην επιστρέψετε ακόμα στα γραφεία»: Η πανδημία τρομάζει την Google

Παγκόσμια ανησυχία για τη νέα μετάλλαξη της «Ο» αναβάλει για πολλοστή φορά την επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία 

AP21314376113886

Παρότι η Google είχε οργανώσει την επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία στις 10 Ιανουαρίου, οι εξελίξεις με την πανδημία του κορονοϊού φαίνεται πως ανέτρεψαν τα σχέδια του κολοσσού να υιοθετήσει ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας με ορισμένους να δουλεύουν τηλεργασία και ορισμένους άλλους να εργαστούν κανονικά στο γραφείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNBC, ο αντιπρόεδρος ασφαλείας της Google, Chris Rackow, έστειλε ένα ενημερωτικό email στους εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης, ενημερώνοντας τους ότι θα πρέπει να εξακολουθήσουν να εργάζονται από το σπίτι μέχρι το νέο έτος, οπότε και θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση. 

Έτσι λοιπόν, η επιστροφή έστω και ορισμένων στην κανονικότητα ναυάγησε για πολλοστή φορά, δεδομένου ότι μέχρι και σήμερα το συγκεκριμένο σχέδιο για τη δια ζώσης λειτουργία του ομίλου είχε ήδη αναβληθεί αρκετές φορές.

Αν και το email του Rackow δεν αναφέρεται στην τελευταία παραλλαγή του Covid, την μετάλλαξη «Ο», η Google φέρεται να είπε στους υπαλλήλους της που εργάζονται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική ότι θα αναβάλει το σχέδιο επιστροφής στο γραφείο για αυτές τις τοποθεσίες, καθώς η νέα παραλλαγή συνεχίζει να δημιουργεί αβεβαιότητα. 

Πληροφορίες από CNBC

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…