Newsroom

Newsroom

Δεν «πολυαρέσει» στον Πορτοσάλτε η δωροεπιταγή Μητσοτάκη (video)

Η ΝΔ έχει «πρόβλημα» με τους νέους, παραδέχεται ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

2607648 1

Έντονος προβληματισμός και ενστάσεις στον ΣΚΑΪ με τις επιλογές Μητσοτάκη. Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου δεν φάνηκαν και πολύ ευχαριστημένοι με τη δωροκάρτα των 150 ευρώ για τους νέους.

Μέχρι και «καρφιά» για ψηφοθηρία της κυβέρνησης με αφορμή τα προνόμια των εμβολιασμένων, ακούστηκαν από τους δύο δημοσιογράφους. Βέβαια, στην αρχή δεν παρέλειψαν να χυδαιολογήσουν εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον για να περάσει στα μαλακά η αιχμηρή κριτική που έκαναν μετά στην κυβέρνηση της ΝΔ και στον πρωθυπουργό.

«Πράγματι η ΝΔ στο μόνο πεδίο που δεν τα πήγε καλά στις εκλογές του 2019 είναι οι νέοι», σημείωσε ο Άρης Πορτοσάλτε και μετά από μια μικρή παύση δυσαρέσκειας και αμηχανίας αναγκάστηκε να παραδεχτεί.. «Ηχεί κάπως το να σε πληρώνουν να πας να σώσεις τον εαυτό σου, τουλάχιστον σε εμένα κάπως ηχεί».

Συμπληρώνοντας ο Δημήτρης Οικονόμου αναρωτήθηκε αν το «χαρτζιλίκι» των 150 ευρώ σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. «Έρχονται εκλογές;;», ρώτησε ο Οικονόμου με τον Πορτοσάλτε λυπημένο να παραδέχεται εμμέσως πως η πρωτοβουλία Μητσοτάκη έχει και ψηφοθηρικό χαρακτήρα.

Σημειώνεται πως στις 12:30 σήμερα θα πραγματοποιηθούν νέες ανακοινώσεις για τα προνόμια των εμβολιασμένων. Θα συνεχιστεί δηλαδή η ομολογία αποτυχίας από την κυβέρνηση που ουσιαστικά  παραδέχεται ότι η εκστρατεία εμβολιασμού δεν έχει πάει πολύ καλά, με το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων να βρίσκεται μόλις πάνω από το 30% του πληθυσμού 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους