«Δεν περίμενα…» λέει ο ολίγιστος!!!

Ασυγχώρητοι εκείνοι που αγνοούν τις κραυγές της επιστήμης, των γιατρών και αφήνουν απροστάτευτους τους ανθρώπους, έρμαια της φυσικής επιλογής

5465042

Ο λόγος για τον φοβισμένο πρωθυπουργό της χώρας. Για τον πρωθυπουργό που κρύβει το φόβο του πίσω από ανόητες κορόνες και αμήχανα γελάκια σε μια παράσταση ασκήσεων αυτοπεποίθησης και αυτοπροστασίας. Μόνο θλίψη για την κατάντια της χώρας προκάλεσε η παρουσία (;) του Μητσοτάκη στη συζήτηση στην Βουλη για τον προϋπολογισμό του 2022.

Είπε ο εξωγήινος Κυριάκος: «δεν περίμενα τη μελέτη του καθηγητή και κανενός καθηγητή για να ενισχύσω το ΕΣΥ». Δεν μας αφορά αν αδειάζει τον συνεργάτη του Σωτήρη Τσιόδρα, ούτε αν ο επιστήμονας απεκδύεται της επιστημονικής του εγκυρότητας προκειμένου να καλύψει τον Μητσοτάκη. Άβυσσος η ψυχή…

Μας αφορά το γεγονός ότι παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα ο πρωθυπουργός της χώρας άφησε ανοχύρωτο το Εθνικό Σύστημα Υγείας με αποτέλεσμα να παθαίνει ο κόσμος αβοήθητος εκτός ΜΕΘ. Εκτός ΜΕΘ!!

Μας αφορά το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι πρώτη σε θανάτους στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας το τελευταίο διάστημα.

Μας αφορά το γεγονός ότι ο ψευδόμενος πρωθυπουργός δήθεν ενίσχυσε το ΕΣΥ. Ότι χλευάζει επί της ουσίας τις χιλιάδες οικογένειες που έχασαν τους οικείους τους εκτός μονάδων εντατικής θεραπείας και χωρίς κατάλληλα εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό.

Μας αφορά το γεγονός ότι στην Ευρώπη πεθαίνει μόνο το 1/3 όσων ασθενών νοσηλεύονται στις ΜΕΘ ενώ στο Ελλαδιστάν του Μητσοτάκη η θνητότητα ανέρχεται στα 2/3.

Μας αφορά και μας θλίβει το γεγονός ότι ο Θάνατος εντάσσεται στην κανονικότητα της Μητσοτάκειας πολιτικής πραγματικότητας. Μιας καταστροφικής πραγματικότητας στην οποία δεν πρυτανεύει η ανθρώπινη ύπαρξη αλλά τα διαπλεκόμενα συμφέροντα.  

Σε μια παλιά συνέντευξή της στην ΕΡΤ η ποιήτρια και Ακαδημαϊκός Κική Δημουλά μίλησε για τον θάνατο. Η δημοσιογράφος τη ρώτησε:

– Πόσο σας απασχολεί ο θάνατος;

– Δημουλά: Πολύ, πολύ. Είναι ένα ασυγχώρητο πράγμα, ασυγχώρητο. Από μέρους της Φύσης, από μέρους του Θεούδεν ξέρω. Όποιος κι αν το απεφάσισε για μένα είναι φονιάς!!!

“Ασυγχώρητο πράγμα ο θάνατος”.

 Ασυγχώρητοι και εκείνοι που αγνοούν τις κραυγές της επιστήμης, των γιατρών και αφήνουν απροστάτευτους τους ανθρώπους, έρμαια της φυσικής επιλογής.

ΥΓ: “Είναι βαρίδι το πένθος όταν κλείνεσαι στο σπίτι πέντε η ώρα που βραδιάζει, μου είπε ο Γιάννης. Σκέφτεται να στραφεί δικαστικά κατά της κυβέρνησης για την απώλεια της μάνας του. Αναζητά κι άλλους συμπολίτες που έχασαν άδικα τους ανθρώπους τους εκτός ΜΕΘ για ομαδική προσφυγή.

Ο Γιάννης μας θύμισε τους στίχους του Γκάτσου σε απαγγελία του Μάνου Κατράκη Το χτύπημα και ο θάνατος:  https://www.greekstixoi.gr/stixoi/%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-1969/ )

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.