Δεν παρέστη ούτε αυτή τη φορά στην Εξεταστική ο υπόδικος πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ

Ούτε και αυτή τη φορά παραβρέθηκε στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία ο υπόδικος πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρος Παπαδημητρίου, με τη δικηγόρο του να τον εκπροσωπεί καταθέτοντας νέο υπόμνημα στο οποίο ο πελάτης της επικαλείται λόγους υγείας.

5a01c46d1dc524b7768b4b93

του Άγγελου Προβολισιάνου

Η κ. Σάλμα, δικηγόρος του Θεόδωρου Παπαδημητρίου, έδωσε το «παρών» στην Εξεταστική Επιτροπή αντί του πελάτη της. Η συνήγορος του υπόδικου πρώην διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ κατέθεσε στο Σώμα νέο υπόμνημα, στο οποίο ο κ. Παπαδημητρίου κάνει λόγο για προβλήματα υγείας που δεν του επιτρέπουν να υποστεί τη βάσανο της κατάθεσης. 

Για «ισχυρισμό χωρίς αποδεικτικά στοιχεία» έκανε λόγο το μέλος της πλειοψηφίας, Χαρίλαος Τζαμακλής, αφού πέρα από την γνωστοποίηση του γεγονότος (ότι δηλαδή ο κ. Παπαδημητρίου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας) κανένα άλλο έγγραφο δεν κατατέθηκε για να αποδείξει του λόγου το αληθές. Ο κ. Τζαμακλής επισήμανε δε πως το πρόβλημα υγείας που επικαλείται τώρα ο κ. Παπαδημητρίου, δεν είχε τεθεί στο υπόμνημά του προς την Επιτροπή την προηγούμενη εβδομάδα, όταν και πάλι δεν έδωσε το «παρών» για να εξεταστεί. 

Η Επιτροπή αποφάσισε να δώσει χρονικό περιθώριο δύο ημερών για να αποδείξει τα λεγόμενά του ο κ. Παπαδημητρίου, αλλιώς το προεδρείο αναμένεται να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Screenshot 2024 06 15 214341

Θεσσαλονίκη: Συντονισμός Φορέων κατά του Flyover – «Η καταστροφή του Σεϊχ Σου ξεκίνησε»

Οι 53 Φορείς και Συλλογικότητες που αντιτίθενται στην κατασκευή του έργου της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου…

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…