Δεν μπορεί να κρύψει πια την ενόχληση της η Μελάνια - Ο Τραμπ της πιάνει το χέρι κι εκείνη το τραβάει (video)

Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως πάει η σχέση του ζεύγους Τραμπ. Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και κάνει το γύρω του κόσμου δείχνει πως τα σύννεφα πάνω από το προεδρικό ζευγάρι ολοένα και πυκνώνουν.

NewsRoom 06/02/2018 | 15:41

Στα πλάνα φαίνονται ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ οι οποίοι και κατευθύνονται προς το αεροπλάνο προκειμένου να πετάξουν για το Οχάιο. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φορά ένα εντυπωσιακό κίτρινο παλτό πάνω από τους ώμους της και τα χέρια της είναι μέσα από αυτό.

Κάποια στιγμή ο Τραμπ φαίνεται να προσπαθεί να της πιάσει το χέρι, αλλά εκείνη φαίνεται να μην της αρέσει καθόλου η κίνηση αυτή και μαζεύει το χέρι της. Μάλιστα, σταματά και έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα, το ζεύγος κατευθύνεται προς το αεροσκάφος.

Το βίντεο, όπως ήταν αναμενόμενο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες των social media.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μελάνια Τραμπ αρνείται με τον τρόπο της να πιάσει το χέρι του Ντόναλντ Τραμπ. Παρόμοια περιστατικά είχαν καταγράψει οι κάμερες και στο παρελθόν επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως οι δυο τους δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις. Οι πρόσφατες μάλιστα αποκαλύψεις για τη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με την πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς φαίνεται πως έκαναν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα με την Μελάνια Τραμπ να μην μπορεί πια να κρύψει την ενόχλησή της.