Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το κόμμα του Σάββα Τσιτουρίδη

Επικαλείται την έλλειψη των αναγκαίων οικονομικών μέσων, αλλά και το κλίμα ακραίας πόλωσης και τοξικότητας

Τσιτουρίδης

Την απόφασή του να μη συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές ανακοίνωσε το κόμμα Έλληνες Ριζοσπάστες του Σάββα Τσιτουρίδη, επικαλούμενο την έλλειψη των αναγκαίων οικονομικών μέσων, αλλά και το κλίμα ακραίας πόλωσης και τοξικότητας.

Σε δήλωσή του, ο πρώην υπουργός αναφέρει:

«Η έλλειψη των αναγκαίων οικονομικών μέσων, συνέπεια της επιλογής μας να μην έχουμε καμία εξάρτηση και από κανέναν, καθώς επίσης και το κλίμα ακραίας πόλωσης και τοξικότητας που δηλητηριάζει την πολιτική ζωή της χώρας, μας οδηγούν στην απόφαση να μην μετέχουμε στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Αυτονόητα, παρά τις δυσμενείς συνθήκες και αντιξοότητες για ένα κίνημα αδέσμευτου ριζοσπαστισμού, μένουμε σταθερά παρόντες στο δημόσιο λόγο.

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής της απλής αναλογικής και οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν θα προσδιορίσουν την από εκεί και πέρα πορεία μας.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με σεβασμό και με ιδιαίτερη εκτίμηση στην κρίση και στην ελεύθερη σκέψη αυτών που μας τιμούν μέχρι σήμερα με την εμπιστοσύνη τους, αισθανόμαστε πως αυτές τις ώρες έχουμε ένα ακόμη χρέος.

Θέλουμε να προτρέψουμε τους πολίτες να συμμετέχουν στις εκλογές και ακολουθώντας την καρδιά και το μυαλό τους να επιλέξουν αυτούς που μέσα από ισχυρές πλειοψηφίες εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας θα μπορούν να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται από το μέλλον».

Κιβωτός του Κόσμου: Την παραπομπή σε δίκη του πατέρα Αντώνιου για σεξουαλικές πράξεις σε ανηλίκους ζητά ο εισαγγελέας

Κιβωτός του Κόσμου

Κιβωτός του Κόσμου: Την παραπομπή σε δίκη του πατέρα Αντώνιου για σεξουαλικές πράξεις σε ανηλίκους ζητά ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας είχε προτείνει και πριν από μερικούς μήνες την παραπομπή του πατέρα Αντώνιου σε…