Δεν έχει τέλος η τουρκική πρόκληση – Νέα απειλή κατά του Προκόπη Παυλόπουλου πάνω από τις Οινούσσες

Συνεχίζουν την προκλητική τους συμπεριφορά οι Τούρκοι με αμείωτο ρυθμό αφού τα τελευταία 24ωρα δε δίστασαν να απειλήσουν ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος συνεχίζει την περιοδεία του στα ακριτικά νησιά.

Συγκεκριμένα, οι πιλότοι που μετέφεραν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, άκουσαν σήμερα στις 09:35 το πρωί και στις 09:37 δυο φορές τους Τούρκους να υποστηρίζουν ότι πετούν μέσα σε τουρκικό εναέριο χώρο!

Την ώρα εκείνη πετούσαν πάνω από τη νησίδα Παναγιά Οινουσσών, η οποία έχει βρεθεί τα τελευταία δυο χρόνια στο επίκεντρο της τουρκικής προκλητικότητας.

Οι πιλότοι τους αγνόησαν και δεν απάντησαν στη νέα τουρκική πρόκληση συνεχίζοντας κανονικά την πορεία τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσγειώθηκε τελικά με ασφάλεια στη νήσο Παναγιά.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί μετά τη χθεσινή διπλή πρόκληση και πάλι σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας. Χθες, η πρώτη παρενόχληση σημειώθηκε όταν το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαινε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, προσέγγιζε τη Ρόδο για προσγείωση. Λίγο αργότερα επανέλαβαν την γνωστή προκλητική τους τακτική, επικοινωνώντας με το Σινούκ της Αεροπορίας Στρατού, στο οποίο επέβαιναν εκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πάνος Καμμένος και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.