Δεν έχει καταθέσει μήνυση κατά των "Νέων" ή του διευθυντή τους ο Πάνος Καμμένος

Παρά τις διαρροές περί προσφυγής του Πάνου Καμμένου στη Δικαιοσύνη για τα δημοσιεύματα των «Νέων» αναφορικά με τη Σαουδική Αραβία, το περιβάλλον του υπουργού Άμυνας, διευκρινίζει ότι ο κ. Καμμένος δεν έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της εφημερίδας ή του διευθυντή της, ούτε έχει ζητήσει τη σύλληψη οποιουδήποτε στελέχους της.

59d5fd771dc52459638b472a

Τα «Νέα» ισχυρίζονται με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα τους ότι ο υπουργός Άμυνας στην προσπάθειά του «να φιμώσει την εφημερίδα», «αποπειράθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής να συλλάβει τον διευθυντή Παναγιώτη Λάμψια κινώντας σε βάρος του τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δήλωσε αγνοία τόσο για την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς όσο και για την για την προσπάθεια να εφαρμοστεί η διαδικασία του αυτοφώρου κατά του διευθυντή των ‘’Νέων’’, διότι ο μηνυτής-υπουργός κατά την πάγια πρακτική του, και προκειμένου να παρακάμψει τους θεσμούς της Δικαιοσύνης, δεν υπέβαλλε τη μήνυση στην Εισαγγελία».

Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛΑΣ δεν υπάρχει τέτοιο συμβάν και δεν έχει αναφερθεί από κάποια αστυνομική υπηρεσία ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του κ. Λάμψια.  

Σε κάθε περίπτωση το περιβάλλον του υπουργού Άμυνας διαψεύδει ότι έχει υπάρξει προσφυγή στη Δικαιοσύνη, πολλώ δε μάλλον αίτημα για τη σύλληψη του Παναγιώτη Λάμψια. Αν αυτός ο ισχυρισμός είναι ακριβής και εφόσον πράγματι υπήρξε προσπάθεια σύλληψης του κ. Λαμψιά, πιθανώς αυτή έγινε για άλλους λόγους.

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

limeniko skafos 6

Φωτιά στην Ύδρα: Συνελήφθησαν 13 μέλη του πληρώματος της θαλαμηγού από όπου έριξαν πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη 13 ατόμων για τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ύδρα…