Newsroom

Newsroom

Δεν είναι τρολ: Έλληνας βουλευτής είπε να προσέχουμε τους καλικάντζαρους απ’ τις πύλες της κολάσεως στις γιορτές (video)

Θα το ξαναπούμε γιατί δεν θα μας πιστέυετε, δεν είναι τρολ. Αλήθεια...

brigitta schneiter SB32j cVrU unsplash

Ό,τι διαβάσατε στον τίτλο δεν είναι τρολ, δεν είναι κάποιο αστείο, δεν είναι κάτι που είπε η Ελένη Λουκά, αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος, βουλευτής με το κόμμα Νίκη που ψηφίστηκε από τον ελληνικό λαό.

Πιο συγκεκριμένα στην κουβέντα για τον προϋπολογισμό, ο κ. Παπαδόπουλος θέλησε να περικλείνει λίγο από τη θεματολογία και να μας προτρέψει να προσέξουμε κάποια πράγματα τώρα που έρχονται Χριστούγεννα. Τι να προσέχουμε; Τους καλικάντζαρους που βγαίνουν από τις πύλες της κολάσεως και ξερνάνε δηλητήριο.

Αλήθεια σας λέμε, το είπε…

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Στις Άγιες αυτές ημέρες, αγαπητοί μου, που εισερχόμαστε, γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα συμφωνήσουν και άλλοι ιατροί συνάδελφοι.Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες.

Οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά τους γονείς και οι γονείς τα παιδιά και όλο τέτοια! Γι’ αυτό βγήκε ξέρετε και “το ξύλο της χρονιάς”. Λοιπόν οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε μάλιστα ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο».

Όπως είναι λογικό το Luben έπιασε δουλειά και τον έκανε βίντεο

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…