ΓΧ

Γεράσιμος Χολέβας

Δεν είναι χρυσαυγίτης ο Κυρανάκης της ΝΔ

Ο κύριος Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα της Β ‘ Αθήνας και ένας από τους εκπροσώπους της νέας γενιάς του κόμματος του οποίου είναι πρόεδρος είναι ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνεχίζει να εμφανίζεται συχνά στα τηλεοπτικά κανάλια και υπερασπίζεται με πάθος τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Κυρανάκης (αυτός που θεωρεί πως άλλο Έλληνας κι άλλο κομμουνιστής – στη συνέχεια θα υπενθυμίσουμε τι είχε πει σχετικά) έγραψε:

Σε διάλογο κάτω από την ανάρτηση του με τη «Δροσερή πατάτα» και το «Ένα ωραίο Hot Spot» δεν άφησε κανένα περιθώριο παρερμηνείας. Το επίδομα που έχει τάξει η Νέα Δημοκρατία για κάθε παιδί που γεννιέται θα δίνεται «σε Ελληνόπουλα» και ακόμα πιο συγκεκριμένα θα είναι για «παιδιά που γεννιούνται από Έλληνες γονείς». Δείτε τις διευκρινήσεις του:

Υπάρχουν κι άλλοι που επιθυμούν μέτρα «μόνο για Έλληνες», διοργανώνουν συσσίτια και αιμοδοσίες «μόνο για Έλληνες». Ποιοι είναι αυτοί; Οι ναζί της Χρυσής Αυγής.

Συμπέρασμα: Η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της, σκοπεύει να δώσει το επίδομα μόνο σε παιδιά που γεννιούνται από Έλληνες γονείς. Άρα, τα παιδιά που γεννιούνται από μετανάστες, τα παιδιά που ο ένας γονιός τους δεν θα είναι Έλληνας, δεν θα παίρνουν το επίδομα. Επίσης, αν κρίνει κανείς από το διάλογο παραπάνω οι «γύφτοι» δεν θεωρούνται Έλληνες.

Απ’ όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι:

  • ο κύριος Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η ΝΔ ετοιμάζουν επιδόματα για «καθαρούς Έλληνες»
  • ο κύριος Κωνσταντίνος Κυρανάκης και η ΝΔ δεν θέλουν η υπογεννητικότητα στη χώρα αντιμετωπιστεί με μετανάστες ή ζευγάρια μεταναστών κι Ελλήνων. Επιθυμούν «παιδιά που γεννιούνται από Έλληνες γονείς». Αλήθεια, πόσες γενιές πίσω θα ψάχνετε για να «εξετάσετε» εάν είναι «καθαρόαιμοι» οι Έλληνες που θα παίρνουν το επίδομα, κύριοι της ΝΔ;

Η αλήθεια είναι πως ο «λαμπρός» αυτός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο κύριος Κωνσταντίνος Κυρανάκης, έχει την άποψη του για το ποιοι είναι Έλληνες και ποιοι δεν είναι. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Οι κομμουνιστές σκότωναν Έλληνες».

Να μην ξεχάσουμε σημειώσουμε κάτι απαραίτητο:

Ο κύριος Κωνσταντίνος Κυρανάκης δεν είναι χρυσαυγίτης να θέλει να «καθαρίσει» την Ελλάδα από τους «ξένους». Είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και αναφέρεται στον τρόπο υλοποίησης ενός μέτρου που έχει εξαγγείλει το κόμμα του.

Πηγή: imerodromos.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ- «Να μην το περάσει καμία γυναίκα αυτό»

Μεσσήνη: Συγκλονίζει η 49χρονη μετά την επίθεση με οξύ- «Να μην το περάσει καμία γυναίκα αυτό»

Η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με οξύ στο πρόσωπό της μίλησε για το χρονικό της…

Άρτα: Πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του ο άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του

Άρτα: Πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του ο άνδρας που σκότωσε τον πεθερό του

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία του στυγερού εγκλήματος που σημειώθηκε στην Άρτα το απόγευμα της…