Δεν είναι «γκέτο» τα Εξάρχεια

«Ένα από τα προβλήματα της Αθήνας, είναι ότι πολύς κόσμος έχει σταματήσει να πιστεύει ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα στη πόλη τους.Πολλοί μου λένε ότι όποιος δήμαρχος και αν έρθει,η πόλη δεν σώζεται» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Ανοιχτή πόλη» και υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ,Νάσος Ηλιόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ότι συμβαίνει» στο open.

ηλιο

Ο κ.Ηλιόπουλος αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο μεγαλύτερος δήμος της χώρας που είναι «η ασφάλεια,και η καθαριότητα.Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να αισθάνεται φοβισμένος στη πόλη όπου ζει.Θέλουμε μια πόλη φωτισμένη.Όσον αφορά την καθαριότητα,η Αθήνα δεν μπορεί να είναι καθαρή πόλη αν δεν μάθει να κάνει ανακύκλωση.Έχει τεράστιο πρόβλημα στη διαχείριση των απορριμάτων»

Όσον αφορά τα Εξάρχεια,ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε «ότι τα Εξάρχεια είναι μια γειτονιά με πολύ μεγάλα και σοβαρά προβλήματα.Δεν θα έλεγα γκέτο τα Εξάρχεια.Κάθε Σαββατοκύριακο έχει 10.000 με 15.000 επισκέπτες.Δεν γνωρίζω γκέτο μια περιοχή με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα. Στις περιοχές γύρω από τα Εξάρχεια ανεβαίνουν τα ενοίκια λόγω του Αirbnb. Υπάρχει σ΄αυτές τις περιοχές ένα παιχνίδι real estate όπου διώχνει τους κατοίκους»

Τέλος ο κ.Ηλιόπουλος αναφέρθηκε και στο πως έγινε η πρόταση από τον Τσίπρα για την δημαρχία της Αθήνας. «Όταν μου έκανε την πρόταση ο Τσίπρας ήμουν τραυματισμένος στο πόδι στο ΚΑΤ.Ο Τσίπρας μου είπε:Καλά πως κατάφερες και έσπασες το πόδι σου;Και του απάντησα:Σε κουτσό άλογο ποντάρεις.Τελικά όλα καλά και συμφωνήσαμε για να διεκδικήσω την δημαρχία της Αθήνας»

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…