Δεν είναι δυσωδία Φουρθιώτη, είναι μπόχα Μητσοτάκη

Όποιος επιχειρήσει να υποβαθμίσει όσα αποκαλύπτονται εδώ και δύο μέρες για τις σχέσεις του Μένιου Φουρθιώτη με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με το γενικό  επιχείρημα της «δυσοσμίας του υποκόσμου» που μας δηλητηριάζει και γι αυτό πρέπει να απέχουμε, κλείνει τα μάτια σε αυτό που αποκαλύπτεται ως παρακράτος. 

μαξίμου

Ο Φουρθιώτης είναι αυτός που είναι και δεν οφείλει καμία απάντηση στο γιατί δρα όπως δρα. Οι υπόλοιποι όμως οφείλουν. Οι μεν συνεργοί του στο Επιτελικό Παρακράτος πρέπει να απαντήσουν αν όλα όσα λέει είναι αλήθεια (που απ ό,τι φαίνεται είναι γιατί δεν τόλμησαν να διαψεύσουν) και κυρίως τι είναι αυτό που τους συνδέει εδώ και χρόνια μαζί του. Γιατί τον συναναστρέφονταν, γιατί τον εξυπηρετούσαν και γιατί δεν λένε κιχ σε αυτό που εμφανίζεται ως πρωτοφανής δημόσιος εκβιασμός; Δεν είναι η περσόνα Φουρφιώτης που εκφράζεται ιδιόμορφα και την οποία πρέπει να παραβλέψουμε, αλλά μηνύματα επιπέδου μαφίας που ανταλλάσσονται δημόσια και δηλώνουν το επίπεδο της διακυβέρνησης. Διακυβέρνηση εντός, εκτός και επί τα αυτά με το Φουρθιώτη.
Οι υπόλοιποι, που ούτε συνεργοί του Φουρθιώτη είναι, ούτε δέχθηκαν τις εξυπηρετήσεις του μάνατζερ (Θεός και ψυχής τους ποιες) , πρέπει να απαντήσουμε, αν θα αφήσουμε τη χώρα να γίνει το ανέκδοτο περί Κολούμπια του Μητσοτάκη που αποτελεί ορθογραφικό λάθος γιατί πρόκειται για Κολομβία.

Οι πρώτες δημοσιεύσεις του Φουρθιώτη που αποκάλυπταν σχέση με το νούμερο 2 στο Μαξίμου , Γιώργο Γεραπετρίτη, χαρακτηρίστηκαν ως οχλήσεις. Πριν περάσουν μερικές ώρες αποκαλύφθηκε πως ο Γεραπετρίτης, με ύφος «αγαπητού» φίλου και δήλωση εκτίμησης, επικοινωνούσε με τον Φουρθιώτη για να απαντήσει στα αιτήματά του και υποσχόταν νομικές ρυθμίσεις. Του έστελνε μηνύματα στα οποία τον καλούσε να μη δειλιάσει (σε τι άραγγε;) και μεσολαβούσε για να λυθεί «η παρεξήγηση» με τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό.

Σε άλλα μηνύματα ο Φουρθιώτης επικοινωνεί με τον Νότη Μηταράκη , ο οποίος του δηλώνει ότι μισεί τον Βρούτση, επικοινωνεί με τον Ρωμανό ο οποίος του δίνει γραμμή για το τι θα πει στην εκπομπή του, με τον Κώστα Κυρανάκη που του μιλάει με μεγάλη αγάπη,  και φυσικά με την ΓΓ του Υπουργείου Εργασίας κυρία Στρατινάκη με την οποία έχει ιδιαίτερη σχέση. Στις τελευταίες του αναρτήσεις (είναι λίγο μετά τις 17:00), ο Φουρθιώτης κατηγορεί τον Γεραπετρίτη για παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη κατηγορώντας τον ευθέως πως φρόντισε να προφυλακιστεί για να μην μιλήσει και στη συνέχεια να αποφυλακιστεί με περιοριστικό όρο μη εμφάνισής του σε τηλεοπτικές εκπομπές, πάλι για να μη μιλήσει. Κατηγορεί την Στρατινάκη και τον υπεύθυνο Γραφείου Τύπου του Υπουργείου Εργασίας, Σωτήρη Πίκουλα, ότι τον έβαλαν να μηνύσει εμένα και τον Πολάκη. 

Οι εκβιασμοί είναι δημόσιοι και η μπόχα διαχέεται και ακουμπά όλη τη ΝΔ. Στις 16:44, ο Φουρθιώτης έγραψε «Σύζυγος βουλευτή της ΝΔ μου στέλνει γραπτά μηνύματα να ξεφτιλίσω τον Ανάπτυξης…Μια ευτυχισμένη οικογένεια είστε στη Ν.Δ». Προφανώς δεν πρόκειται για παρατράγουδα που προέκυψαν από άστοχες επαφές και στιγμιαία λάθη κάποιων παραγόντων της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν αποτελεί ούτε την απόδειξη, πως αυτό είναι το επίπεδο των στελεχών της ΝΔ και αυτές εκ των πραγμάτων είναι οι παρέες τους. Πρόκειται για την πιο δυσώδη κατάσταση που εκτυλίσσεται σαν κινηματογραφική ταινία μέσω των social media και φωτογραφίζει ένα Παρακράτος. Ένα Επιτελικό Παρακράτος για να μην αδικούμε και τους καθηγητές Νομικής της κυβέρνησης. 

Η βρομιά που αποκαλύπτεται δεν προέκυψε από μόνη της. Συναντήθηκαν τα λύματα του υποκόσμου, της νύχτας, της μαφίας και της πολιτικής. Είχαν απλώς την ατυχία να εκτεθούν από τον αστάθμητο παράγοντα που δεν μπόρεσαν να ελέγξουν.Δεν πρόκειται για υπόθεση Φουρθιώτη αλλά για υπόθεση Μητσοτάκη. Μετά την στενή επαφή του με τον Νίκο Γεωργιάδη και το Δημήτρη Λιγνάδη, οι κυβερνητικές παρέες επεκτείνονται στα στούντιο και τα κινητά του Μένιου Φουρθιώτη.

Όποιος θεωρεί πως αρκεί να κλείσει τη μύτη για να αποφύγει τη μόλυνση και τα μάτια για να μην σκανδαλίζεται από όσα αποκαλύπτονται, καλύτερα να αλλάξει χώρα γιατί αυτή η χώρα σε λίγο δεν θα υπάρχει. Οι υπόλοιποι πρέπει να απαιτήσουν να διαφυλαχθεί η Δημοκρατία και να τιμωρηθεί το Παρακράτος . Ο Γεραπετρίτης δεν οφείλει πλέον απαντήσεις γιατί είναι εμφανές πως η δεινή του θέση δεν το επιτρέπει. Οφείλει όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τι τον συνδέει με τον Φουρθιώτη; Γιατί δεν τολμά να αποπέμψει τους προκλητικούς συνομιλητές του μάνατζερ που τον έχουν εκθέσει; Μήπως δεν δρούσαν μόνοι και από Επιτελική επιπολαιότητα αλλά είχαν εντολές;  Αυτή τη στιγμή δεν τους κατηγορεί ο υπόκοσμος. Αντιθέτως ο υπόκοσμος αποκαλύπτει ποια είναι τα Μέγαρα που τον προστατεύουν.

ΥΓ:  Η στενή σχέση Φουρθιώτη με τα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης,  σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός και η ΝΔ δεν έκαναν ούτε τυπική δήλωση όταν αποκαλύφθηκε το συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου, με κάνουν πλέον να αναρωτιέμαι διάφορα. Σε αυτά δεν φιλοδοξώ να απαντήσει ο Μητσοτάκης, αλλά θα απαντήσει κάποια στιγμή η έρευνα. Ό,τι πάντως δεν κατάφερε ο Μένιος με το συμβόλαιο , το επιχείρησαν οι Επιτελικοί με διώξεις. 

ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο Novartis: Φοβάται κάτι που έρχεται η κυβέρνηση και ζητά τα στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων;

novartis martyres skoteinoi 0

ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο Novartis: Φοβάται κάτι που έρχεται η κυβέρνηση και ζητά τα στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων;

«Προσπαθεί να εκφοβίσει ή να αποτρέψει κάποιους μάρτυρες σε άλλες υποθέσεις;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ -…

Επιμένει στο αφήφημα ο Μαρινάκης: Το «σκάνδαλο Novartis» ήταν μια ενορχηστρωμένη και κακοστημένη σκευωρία

μαρινακης παυλος

Επιμένει στο αφήφημα ο Μαρινάκης: Το «σκάνδαλο Novartis» ήταν μια ενορχηστρωμένη και κακοστημένη σκευωρία

Με αφορμή ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα για τους προστατευόμενους μάρτυρες της Novartis ο κυβερνητικός…