Δεν έχουμε κανένα προνόμιο, λένε οι πρώην βουλευτές

[…]

vouli 13

 

Οξύτατη ήταν η αντίδραση της Ένωσης τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών που κατηγορώντας την κυβέρνηση για “ευκαιριακό λαϊκισμό”, υπογραμμίζουν οτι “δεν έχουν κανένα προνόμιο για να τους κοπεί”.

Με αφορμή την εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός για την επεξεργασία διάτασης σύμφωνα με την οποία βουλευτές, πρώην και νυν, που θα υποπίπτουν σε συγκεκριμένα αδικήματα μείζονος κοινωνικής απαξίας  να στερούνται όλων των προβλεπομένων ατελειών και προνομίων τους.

«Ουδέν προνόμιο έχει παραχωρήσει η Ελληνική Πολιτεία στους διατελέσαντες κατά το παρελθόν εκπροσώπους του ελληνικού λαού», αναφέρει η Ένωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών σε ανακοίνωσή της.

«Επί τη ευκαιρία ενός θλιβερού περιστατικού, το οποίο μοιραία έντονα ενόχλησε την ελληνική κοινή γνώμη, κάποιοι στην κυβέρνηση προσφέροντας φαιδρή σπονδή στον ευκαιριακό λαϊκισμό, διέρρευσαν τις προθέσεις τους για κατάργηση των βουλευτικών προνομίων», σημειώνει η Ένωση επισημαίνοντας ότι «οι δημαγωγοί μεταξύ των ευφάνταστων νέων ριζοσπαστικών ρυθμίσεων, πρόσθεσαν και τα ανύπαρκτα δήθεν προνόμια των τέως βουλευτών».

«Προς όλους τους Έλληνες, με αίσθημα ευθύνης τονίζουμε ότι ουδέν προνόμιο έχει παραχωρήσει η Ελληνική Πολιτεία στους διατελέσαντες κατά το παρελθόν εκπροσώπους του ελληνικού λαού», καταλήγει η Ένωση τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών.

Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα: Αεροπλάνο στο Ηράκλειο περνά ξυστά πάνω από τις ταράτσες (Video)

Εικόνες που «κόβουν» την ανάσα: Αεροπλάνο στο Ηράκλειο περνά ξυστά πάνω από τις ταράτσες (Video)

Ο φακός του neakriti.gr και της ΚΡΗΤΗ TV κατέγραψε μοναδικές εικόνες με αεροπλάνα που κάνουν…

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» – Χιλιάδες κόσμου στην πορεία προς την Iσραηλινή πρεσβεία (Εικόνες)

«Λευτεριά στην Παλαιστίνη» – Χιλιάδες κόσμου στην πορεία προς την Iσραηλινή πρεσβεία (Εικόνες)

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν ωστόσο μετά το τέλος της πορείας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να…