Δεν έχει τέλος ο διασυρμός ΝΔ-Μαρινάκη

Τελικά, ούτε ένα fake σκάνδαλο της προκοπής δεν μπορούν να στήσουν. Σιγή ιχθύος από τη ΝΔ για τις φωτογραφίες της «Εφημερίδας των Συντακτών», προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο κ. Μαρινάκης, με ανακοίνωση του για την υπόθεση Πετσίτη.

5af02a421dc524060b8b4575

Μετά από τo xθεσινό πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών», το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία είναι βαρύ. Είκοσι τέσσερις ώρες μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών του Μανώλη Πετσίτη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την παρέα του, η ΝΔ δεν έχει εκδώσει ανακοίνωση έστω… για τα μάτια του κόσμου. Και αυτό γιατί στη Νέα Δημοκρατία που επιχείρησε σκανδαλολογώντας να αξιοποιήσει το θέμα οι χθεσινές αποκαλύψεις έπεσαν σαν κεραυνός. Δεν περίμεναν, οπωσδήποτε, το φιάσκο αυτού του μεγέθους.

Αντ’ αυτού, ο ίδιος ο κ. Μαρινάκης, έσπευσε με δήλωση του να εξηγήσει -τα ανεξήγητα- για το τι ακριβώς έχει συμβεί, βγαίνοντας στην κόντρα… εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατηγορώντας το Μαξίμου ότι βρίσκεται σε πανικό, για να καλύψει την γκάφα ολκής που έκανε για το δήθεν “μεγάλο σκάνδαλο” που δήθεν εκθέτει την κυβέρνηση. Μάλιστα όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο ίδιος δεν γνώριζε καν τον Μανόλη Πετσίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Μαρινάκη

«Κάθε άλλο παρά άξιο σοβαρής απαντήσεως είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών. Παρόλα αυτά επειδή αντιλαμβάνομαι την σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας έχω να πω τα εξής: Το συγκεκριμένο άνθος του πολιτικού υποκόσμου ούτε το γνώριζα, ούτε συνεργάστηκα μαζί του, ούτε τον είχα σε payroll να τον πληρώνω όπως επιχειρηματίες που κάνουν μπίζνες με το δημόσιο ή χρωστούν σ’ αυτό. Ούτε βέβαια είχαμε μαζί δουλειές με offshore εταιρείες στην Κύπρο, τον Παναμά και τη Βενεζουέλα.

Στις 24 Ιουνίου του 2015, στην εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φανέλας του Ολυμπιακού ο διευθύνων σύμβουλος της NOVA Πάνος Παπαδόπουλος έφερε μαζί του ένα άγνωστο σε εμένα πρόσωπο τον Μανώλη Πετσίτη. Ο ίδιος ζήτησε και έβγαλε μαζί μου μια φωτογραφία από το κινητό του όπως δεκάδες άλλοι άνθρωποι καθημερινά. Το σημερινό παραμύθι δεν έχει δράκο.

Αντιλαμβάνομαι όμως τον πανικό του Μαξίμου και των φίλων του. Αντί να ασχολούνται με κουτσομπολιά, ας κοιτάξουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα από την δράση του Πετσίτη, φίλου και συντρόφου των Νίκου Παππά και Αλέξη Τσίπρα. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος για την καταρρέουσα κυβέρνηση και τους προπαγανδιστές της. Αυτοί που ανακάλυψαν και ανέδειξαν τον κ. Πετσίτη σε μεγαλοπαράγοντα του δημοσίου βίου ήρθε η ώρα να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους».

Είναι προφανές ότι αυτός που βρίσκεται σε πανικό, είναι ο κ. Μαρινάκης και η ΝΔ, καθώς η υπόθεση την οποία επιχείρησαν να στήσουν και να εκθέσουν την κυβέρνηση,  γυρνάει μπούμερανγκ. Στην ηγεσία της ΝΔ έχουν πέσει θύμα της ανικανότητας των επιτελών στα ΜΜΕ του εφοπλιστή για να… στήσουν, έστω, ένα σκάνδαλο της προκοπής για να στρέψει ο κόσμος το βλέμμα του πέρα από τα αληθινά σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται κορυφαία στελέχη της ΝΔ. 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…