Δεν ανεξαρτητοποιείται τελικά ο Νικολόπουλος αλλά θα καταψηφίσει άρθρα του πολυνομοσχεδίου

Δεν ανεξαρτητοποιείται τελικά ο Νίκος Νικολόπουλος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παρά το γεγονός πως σε χθεσινό δελτίο Τύπου είχε κάνει λόγο για "αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών". Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δήλωσε ότι η συμμετοχή και η στήριξή του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι δεδομένη. 

nikolopoulos 7 0

Δεν ανεξαρτητοποιείται τελικά ο Νίκος Νικολόπουλος από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παρά το γεγονός πως σε χθεσινό δελτίο Τύπου είχε κάνει λόγο για “αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών”. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δήλωσε ότι η συμμετοχή και η στήριξή του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι δεδομένη. 

Μιλώντας με δημοσιογράφους, μάλιστα, είπε ότι θα καταψηφίσει άρθρα του πολυνομοσχέδιου χωρις να διευκρίνισει, ωστόσο, ποια και ποσα. «Δεν θέλω να διαταραχθούν οι πολιτικές συμμαχίες και η κυβερνητική συνοχή και θα μείνουμε μέχρι νεοτέρας» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι δεδομένη η συμμετοχή του και τηρώντας τις δικές του αποφάσεις και συνεργασίες.

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι ξεκινά εκπομπή με τίτλο «Μαξίμου ακούει;», διότι, όπως είπε, μπορεί να είμαστε στην κυβέρνηση αλλά πρέπει να τους μεταφέρουμε το μήνυμα της κοινωνίας. 

Μιλώντας για το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα, του οποίου είναι πρόεδρος, είπε ότι στόχο του αποτελούν οι ψηφοφόροι που δεν επέλεξαν Νέα Δημοκρατία προαναγγέλοντας «άνοιγμα» στις λαϊκές φτωχές τάξεις αλλά και αυτόνομη κάθοδο όποτε διεξαχθούν ξανά εκλογές. Σύμφωνα με τον ίδιο η πρότασή του για καταψήφιση των μέτρων έγινε δεκτή στο κόμμα.

«Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο ως ανεξάρτητοι και ισότιμοι κυβερνητικοί εταίροι και χωρίς ανταλλάγματα, όπως άλλωστε πράξαμε μέχρι σήμερα. Θα απαιτήσουμε όμως να μας σέβονται όπως τους σεβόμαστε κι εμείς» συμπλήρωσε ο κ. Νικολόπουλος.

ΦΩΤΟ: ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, eurokinissi

Προφυλακιστέος ο καθηγητής για την ασέλγεια στη 12χρονη κόρη του φίλου του – Η αδερφή της βιντεοσκόπησε την ασέλγεια

βιασμός 1296x864 1

Προφυλακιστέος ο καθηγητής για την ασέλγεια στη 12χρονη κόρη του φίλου του – Η αδερφή της βιντεοσκόπησε την ασέλγεια

Το περιστατικό κατέγραψε η 14χρονη αδερφή του θύματος η οποία είχε αντιληφθεί τι περνούσε η…

Απίστευτες εικόνες στο Λουτράκι: Δεκάδες δελφίνια έκλεψαν την παράσταση (Video)

pablo heimplatz qd34tnt QDI unsplash

Απίστευτες εικόνες στο Λουτράκι: Δεκάδες δελφίνια έκλεψαν την παράσταση (Video)

Στον Κορινθιακό συναντώνται τέσσερα είδη δελφινιών της Μεσογείου και συγκεκριμένα το ζωνοδέλφινο, το κοινό δελφίνι,…