Δεμένος με ένα σακί γεμάτο πέτρες και χειροπόδαρα βρέθηκε νεκρός στον Μόρνο 60χρονος ομογενής

Στο κανάλι του Μόρνου βρέθηκε το πτώμα απαχθέντος 60χρονου ομογενή από το Καζακστάν. Το θύμα ήταν δεμένο χεροπόδαρα και στην πλάτη του οι δράστες είχαν δέσει ένα σακίδιο γεμάτο πέτρες, προφανώς για να κρατάει το πτώμα στην κοίτη του καναλιού.

56f181731dc52474528b4ae4

Η απαγωγή του 60χρονου έγινε γνωστή στην αστυνομία τις πρωινές ώρες της 17ης Απριλίου 2016, όταν η σύζυγός του προσήλθε στις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλε την αρπαγή του συζύγου της.

Η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι την προηγουμένη νύχτα (16 Απριλίου) κάλεσε τηλεφωνικώς ο σύζυγός της και της γνωστοποίησε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής. Στη συνέχεια, συνομίλησε με έναν εκ των δραστών, ο οποίος απαίτησε την καταβολή χρηματικού ποσού προκειμένου να τον απελευθερώσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς ζήτησαν αρχικά περίπου 300.000 ευρώ, αλλά έπειτα από διαπραγματεύσεις κατέληξαν στο ποσό των 40.000 ευρώ, κατά δήλωση της συζύγου του 60χρονου ομογενούς.

Η γυναίκα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, αφού συγκέντρωσε το χρηματικό ποσό και καθοδηγούμενη από τους δράστες τηλεφωνικώς, μετέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 17ης Απριλίου στα διόδια της Ελευσίνας.

Στο σημείο εμφανίστηκαν δύο άγνωστα άτομα, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα πρόσωπά τους και κρατώντας καλάσνικοφ, παρέλαβαν τα λύτρα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία των δραστών ή του απαχθέντος με την οικογένειά του.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν από τη νεκροτομή που γίνεται σήμερα καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο 60χρονος είχε και πρόβλημα καρδιάς.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Όπως έγινε γνωστό, το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

ανασχηματισμός

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

Όχι το μήνυμα των ευρωεκλογών κατάλαβε ο Μητσοτάκης, αλλά έκανε και ανασχηματισμό στο πόδι...