Το δελτίο του ΜΕGA θα είναι αντικειμενικό και έγκυρο... μας διαβεβαιώνει ο Στ. Μαλέλης

Το λέει ο Μαλέλης, το επιβεβαιώνει και ο Μαρινάκης.

NewsRoom 15/02/2020 | 20:44

Το ΜΕGA επιστρέφει στις οθόνες μας και οι τυμπανουκρουσίες περί ποιότητας, πολιτικής ουδετερότητας και αμεροληψίας δεν λένε να σιγήσουν.

Με άρθρο του στα «Νέα Σαββατοκύριακο», ο Σταμάτης Μαλέλης αναφέρεται μεταξύ άλλων στη φιλοσοφία του νέου δελτίου ειδήσεων, επισημαίνοντας πως θα είναι αντικειμενικό, πλουραλιστικό, έγκυρο, άμεσο και σύγχρονο, που να ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες της κοινωνίας.

Συνεχίζοντας τα διθυραμβικά και αυτοαναφορικά σχόλια, o Γενικός Διευθυντής του καναλιού επισημαίνει ότι «η επιστροφή του Mega δημιουργεί νέα δεδομένα. Στην ενημέρωση, την ψυχαγωγία, τον πολιτισμό. Ελπίζουμε ότι θα αγγίξει συνολικά την κοινωνία που έχει ανάγκη την ενημέρωση να είναι αντικειμενική, άμεση και σε βάθος».

Βέβαια κανένας πολίτης δεν ξεχνάει τι είδος αντικειμενικής πληροφόρησης λάμβανε από τα κεντρικά δελτία του σταθμού...

Συνεχίζοντας ο Στ. Μαλέλης δηλώνει ότι «είναι επιλογή μας τα δελτία μας και το κεντρικό και το μεσημβρινό, να αποτελέσουν σταθμούς καθημερινής ενημέρωσης. Θέλουμε τον πολίτη που θα μας δει πλήρως ενημερωμένο. Για μας είναι ιερή υποχρέωση η πραγματική είδηση»

Στα ίδια πελάγη ευτυχίας και ο ιδιοκτήτης του καναλιού, Βαγγέλης Μαρινάκης, που έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα εποχή του καναλιού με σχετικό video που ανάρτησε στο instagram.

«Οι άνθρωποι του MEGA έχουν μοναδική ποιότητα και ιδιαίτερη αισθητική. Θα δώσουν μεγάλες χαρές σε όλους μας!», τονίζει ο ιδιοκτήτης που αν μη τι άλλο ξέρει και από ποιότητα και από αισθητική.