Newsroom

Newsroom

Δεληβοριάς: «Δεν με χωρίζει τίποτα με τον Άδωνι, εκτός από όλο τον κόσμο» (video)

«Πάρα πολλοί συνάδελφοι έχουν τεράστιο πρόβλημα επιβίωσης, ενδεχομένως δε θα μπορούν να βγάλουν το καλοκαίρι»

φοιβος4

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, Φοίβος Δεληβοριάς, έδωσε την δική του απάντηση στις επικρίσεις και την αλαζονεία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στο Open Beyond.

Με την ιδιότητα του πρόεδρου του ΔΣ της ΕΔΕΜ (Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων), ο Φοίβος Δεληβοριάς απάντησε στα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης εις βάρος του αλλά και σε όσα σχολίασε ο υπουργός σχετικά με τις εξαγγελίες της Υπουργού Λίνας Μενδώνη.

Σημείωσε ότι δεν υπάρχει τυφλό μίσος απέναντι σε κανέναν προσθέτοντας:«Δε με χωρίζει τίποτα με τον κύριο υπουργό εκτός από όλο τον κόσμο. Εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε ο κόσμος, ζούμε δίπλα στον κόσμο, ζούμε και εμείς όλο αυτό που περνάει. Ως καλλιτέχνες κοιτάμε την εξουσία από απέναντι, λέμε αυτά που αισθανόμαστε ότι πρέπει να πούμε».

«Σεβαστήκαμε πρώτοι τα μέτρα για τη δημόσια υγεία και θα τα ασπαστούμε ως το τέλος. Απλώς η δουλειά μας είναι τέτοια, που θα αργήσουμε πάρα πολύ να επιστρέψουμε και, ακριβώς, επειδή πολλοί από εμάς ζουν με τα πνευματικά δικαιώματα, έχουμε επικεντρώσει –οι στιχουργοί και συνθέτες– τον αγώνα μας σε αυτά για να μπορέσουμε μέχρι τον επόμενο Απρίλιο να ζήσουμε», τόνισε ο δημοφιλής μουσικός.

Απαντώντας στον Ά. Γεωργιάδη ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΔΕΜ ανέφερε ότι: «Ο κύριος υπουργός μίλησε ως η εξουσία απέναντι στους καλλιτέχνες. Αν κοιτάξει αυτά που θέλουμε να πούμε θα τα βρει δίκαια. Ζητάμε όπως όλοι οι άνθρωποι που επλήγησαν από την πανδημία τη νόμιμη αποζημίωσή μας».

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…