Δεκαπενθήμερο αποκλεισμό του Λαγού εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Τον δεκαπενθήμερο αποκλεισμό του Γιάννη Λαγού από τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και την περικοπή του 1/4 της μηνιαίας βουλευτικής του αποζημίωσης εισηγήθηκε στην Ολομέλεια η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, μετά το τελευταίο φασιστικό ξέσπασμα του χρυσαυγίτη βουλευτή.

5ac24c761dc524da328b456e

του Άγγελου Προβολισιάνου

Μετά τις κυρώσεις κατά Μιχαλολιάκου, Κασιδιάρη και Ηλιόπουλου, η Επιτροπή Δεοντολογίας εισηγείται το δεκαπενθήμερο αποκλεισμό από τις συνεδριάσεις και την περικοπή του 1/4 της βουλευτικής αποζημίωσης του βουλευτή της νεοναζιστικής οργάνωσης εξαιτίας των αισχρών χαρακτηρισμών προς συναδέλφους του στην Ολομέλεια. Συγκεκριμένα, είχε αποκαλέσει «προδότες» τους βουλευτές της πλειοψηφίας, γεγονός που είχε προκαλέσει την έντονη αντίδραση του Νίκου Ξυδάκη, με τον οποίο έφτασαν ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια. 

Κατά τις πληροφορίες, μέλη της εν λόγω Επιτροπής προτίθενται να εισηγηθούν την αυστηροποίηση των ποινών για κρούσματα αντικοινοβουλευτικής και ανάρμοστης συμπεριφοράς, με δεδομένο πως οι επιθέσεις των χρυσαυγιτών εντός (και εκτός) Κοινοβουλίου κλιμακώνονται, με τις υφιστάμενες κυρώσεις να μην αποδεικνύονται αρκετές για να τους πτοήσουν.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…