"Δέκα χρόνια μνήμης" για τον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Βράχων

Σε μια περίοδο που η κοινωνία έχει ανάγκη από ανάταση ψυχής, τα τραγούδια του Μάριου Τόκα μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δύναμης.

NewsRoom 05/07/2018 | 20:10

Φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια χωρίς τον Μάριο Τόκα, «10 χρόνια μνήμης» που χωρέσουν σε μια μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στα τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στο Θέατρο Βράχων.

Ένα μουσικό αφιέρωμα, γεμάτο μνήμες, νοσταλγία, αρώματα, με εικόνες της Κύπρου και της Ελλάδας, με τραγούδια της παρέας, του αγώνα, του έρωτα, της ψυχής, σταθμοί στο μουσικό γίγνεσθαι, όπως «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη», «Η εθνική μας μοναξιά», «Λαδάδικα», «Μια στάση εδώ», «Εξαρτάται», «Θάλασσες», «Σαν τρελό φορτηγό», «Δίδυμα φεγγάρια», «Αννούλα του χιονιά»,«Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», «Στις ξερολιθιές» αλλά και «Η Δική μου πατρίδα», «Πενταδάκτυλος», τραγούδια για την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Στην παράσταση «ζωντανεύει» το έργο και η προσφορά του συνθέτη στο ελληνικό τραγούδι, καθώς και η αξιομνημόνευτη προσωπικότητά του, επιχειρώντας να θυμίσει στο κοινό τη σύντομη αλλά λαμπρή πορεία του. Σε μια περίοδο που η κοινωνία έχει ανάγκη από ανάταση ψυχής, τα τραγούδια του Μάριου Τόκα μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δύναμης.

Συντελεστές

Τραγουδούν: Γιάννη Κότσιρας, Γιώτα Νέγκα, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας

Φιλική συμμετοχή: Βασίλης Σκουλάς

Διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

Καλλιτεχνική επιμέλεια σύνθεση προγράμματος: Ηλίας Μπενέτος

Σύμβουλος προγράμματος: Αμαλία Τόκα

Info:

10 Σεπτεμβρίου 2018

Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας

10€ για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων | 13€ Προπώληση | 12€ Φοιτητες, ανεργοι, ΑμΕΑ | 15€ Ταμείο την ημέρα της συναυλίας

http://www.ticket365.gr