Newsroom

Newsroom

Δέκα πλέον τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα

Σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας μεταφέρεται η ασθενής

ek eksvh 3

Ανακοινώθηκε, από το υπουργείο Υγείας, το δέκατο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας. Πρόκειται για Ελληνίδα, στενή επαφή του ένατου επιβεβαιωμένου κρούσματος, μέλος της ταξιδιωτικής ομάδας σε Ισραήλ και Αίγυπτο.

Η ασθενής είναι σε πολύ καλή κατάσταση, η επιτήρηση της υγείας της συνεχίζεται και μεταφέρεται σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας.

Το περιστατικό διεγνώσθη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη ο Σωτήρης Τσιόδρας, επικεφαλής της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, που είναι υπεύθυνη για την διαχείριση του κορονοϊού στη χώρα μας. ανακοίνωσε την 48ωρη αναστολή της λειτουργίας όλων των δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων καθώς και την αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων, θεάτρων, κινηματογράφων, αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία στην Αχαϊα την Ηλεία και την Ζάκυνθο. Τα μέτρα σχετίζονται με το 9ο κρούσμα στη χώρα μας που νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…