Δείτε βίντεο με τον Αντετοκούνμπο να "καρφώνει" (δις) το φασισμό

Με μια σειρά από τα καλύτερα καρφώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο απάντησαν οι δικηγόροι της πρωτοβουλίας «jailgodendawn» στο ρατσιστικό λόγο του Νίκου Μιχαλολιάκου που τον χαρακτηρίζει "Νιγηριανό" που του έδωσαν ελληνική ταυτότητα μόνο και μόνο για να παίξει στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ, αμφισβητώντας μάλιστα και το ταλέντο του. 

antetokounmpo 0

Με μια σειρά από τα καλύτερα καρφώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο απάντησαν οι δικηγόροι της πρωτοβουλίας «jailgodendawn» στο ρατσιστικό λόγο του Νίκου Μιχαλολιάκου που τον χαρακτηρίζει “Νιγηριανό” που του έδωσαν ελληνική ταυτότητα μόνο και μόνο για να παίξει στην Εθνική Ομάδα μπάσκετ, αμφισβητώντας μάλιστα και το ταλέντο του. 

 

 

Απάντηση επίσης στο Νίκο Μιχαλολιάκο, η ενθουσιώδης υποδοχή εκατοντάδων παιδιών στο Γιάννη πριν μερικούς μήνες στο ανοιχτό γηπεδάκι των Σεπολίων. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Αθηναίος, Έλληνας και ό, τι άλλο εκείνος διαλέγει να είναι. Τιμά τη φανέλα με το εθνόσημο σε κάθε παιχνίδι, δίνοντας όλη του την ενέργεια και το ταλέντο, σε αντίθεση με πολλούς λευκούς που στο παρελθόν έχουν βάλει τους συλλόγους τους πιο ψηλά από την Εθνική ομάδα.

 

ΦΩΤΟ: ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, eurokinissi