Newsroom

Newsroom

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Φιντέλ μετά από παραπάνω από ένα χρόνο

Ο Φιντέλ Κάστρο εμφανίστηκε δημοσίως την προηγούμενη Δευτέρα για πρώτη φορά ύστερα από τουλάχιστον ένα χρόνο και χαιρέτισε μία αντιπροσωπεία…

fidel 0

Ο Φιντέλ Κάστρο εμφανίστηκε δημοσίως την προηγούμενη Δευτέρα για πρώτη φορά ύστερα από τουλάχιστον ένα χρόνο και χαιρέτισε μία αντιπροσωπεία από τη Βενεζουέλα.

Αυτή ήταν η πρώτη γνωστή εμφάνισή του έξω από το σπίτι του πρώην προέδρου της Κούβας μετά από τον Δεκέμβριο που η χώρα του συμφώνησε στην αποκατάσταση των διπλωματικών της σχέσεων με τις ΗΠΑ.

Τα μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες του Φιντέλ καθισμένου να ανταλλάσσει χειραψία με τα μέλη της αντιπροσωπείας από τη Βενεζουέλα, ενώ φορούσε ένα καπέλο του μπέιζμπολ κι ένα αντιανεμικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί εξήγηση γιατί η είδηση δόθηκε στη δημοσιότητα με πέντε ημέρες καθυστέρηση. Ο Κάστρο είχε συνάντηση περίπου μιάμισης ώρας σε ένα σχολείο με την 33ελή αντιπροσωπεία από τη Βενεζουέλα, η οποία βρέθηκε στην Αβάνα στο πλαίσιο ειδικής αποστολής αλληλεγγύης.

Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κάστρο ήταν στις 8 Ιανουαρίου 2014, στα εγκαίνια ενός πολιτιστικού κέντρου στην Αβάνα με χορηγό έναν από τους αγαπημένους του κουβανούς καλλιτέχνες, τον Αλέξις Λέιβα.




Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

σοφια

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

Θεωρείται τοπιο διάσημο κατασκεύασμα της τεχνητής νοημοσύνης αλλά...μάλλον είπε κάτι που κυοφορείται χρόνια στην Κρήτη

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…