Δείτε την πρωτοφανή δήλωση Mεϊμαράκη: Η συζήτηση για το χρέος δεν είναι τόσο σημαντική (βίντεο)

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο δεν…σκοπεύει να διαπραγματευτεί το θέμα του χρέους. Σε ερώτηση της…

meimarakis hreos

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο δεν…σκοπεύει να διαπραγματευτεί το θέμα του χρέους.

Σε ερώτηση της Σίας Κοσιώνη αν θα στηρίξει μετεκλογικά μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε σημαντικά θέματα όπως η διαπραγμάτευση του χρέους ο Β.Μεϊμαράκης την διέκοψε για να τονίσει ότι “δεν είναι τόσο σημαντική η συζήτηση για το χρέος”.

Σε δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση της δημοσιογράφου ο Β.Μεϊμαράκης επέμεινε υπογραμμίζοντας ότι “δεν είναι και τόσο σημαντική. Ο κ. Τσίπρας την  έχει αναγάγει σε τόσο σημαντική. Υπάρχουν χώρες που έχουν μεγαλύτερο  χρέος”.

 

 

Αργότερα σε νέα ερώτηση για την βιωσιμότητα του χρέους ο Β.Μεϊμαράκης είπε ότι το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο αλλά δεν πρέπει να το λέμε γιατί δεν θα μας δανείζουν χρήματα. Επιπροσθέτως, διευκρίνισε ότι το χρέος πλέον δεν είναι χρέος ιδιωτών αλλά χρέος κρατών, εννοώντας  τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης που συμμετείχαν στην δανειακή σύμβαση. Και τι θα κάνει με αυτό; Ο Β.Μεϊμαράκης δεν χρησιμοποίησε την λέξη “διαπραγμάτευση” αλλά την λέξη “συζήτηση” και “συνεννόηση”.

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…