Newsroom

Newsroom

Δείτε τί απάντησε ο Φίλης στις κατάρες του Αμβρόσιου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με έμμεσο τρόπο απάντησε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλη στο νέο παραλήρημα του Μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβρόσιου.

575838e11dc52439398b4d0e

Μετά τις κατάρες που έριξε ο «άγιος πατέρας» της εκκλησίας στον υπουργό για να σαπίσει το χέρι του, επέστρεψε με κείμενό του για να χαρακτηρίσει τον Νίκο Φίλη «καταραμένο», «αδίστακτο», «κομπλεξικό» και «επικίνδυνο».

Ο υπουργός Παιδείας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ALPHA έκανε λόγο για την ύπαρξη «τζιχαντιστών μητροπολιτών» ενώ αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε έναν «ανεκδιήγητο» Μητροπολίτη «που βγαίνει και διασύρει την Εκκλησία και εξαπολύει μύδρους εναντίον κάθε ανθρώπου που διατυπώνει μια διαφορετική άποψη».

«Ξέρουν οι πολίτες, οι πιστοί και κρίνουν. Από εκεί και πέρα είναι μιας χαμηλής ποιότητας πολιτική παρέμβαση τζιχαντιστών μητροπολιτών που χαλάν την εικόνα της Εκκλησίας», πρόσθεσε ο υπουργός χωρίς να αποκαλύψει σε ποιον αναφέρεται συγκεκριμένα.

Ο ιερέας της χούντας Αμβρόσιος που στην πολυετή του «καριέρα» στους εκκλησιαστικούς κόλπους έχει αποκαλέσει μέχρι και τον χουντικό Ντερτιλή, Κολοκοτρώνη και Σωκράτη, φαίνεται πάντως πως δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει να εξαπολύει επιθέσεις κατά πάντων.