Newsroom

Newsroom

Δείτε τη στιχομυθία μεταξύ οπαδών – Κετσπάγια μετά το ντέρμπι: "Εγώ τα γ…α όλα"

Ένας έντονος διάλογος προέκυψε μεταξύ οπαδών και Κετσπάγια, όταν η αποστολή της Ένωσης έφτασε στο ξενοδοχείο μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Εγώ τα γ@@@α όλα και δεν χρειαζόμουν κανέναν» ήταν η ατάκα που σίγουρα θα συζητηθεί.

57f36af21dc52442558b4707

Περίπου 20 οπαδοί είχαν στήσει καρτέρι και περίμεναν την αποστολή μετά το 3-0 από τον Ολυμπιακό. Στο στόχαστρο βρέθηκε, με ειρηνικά αλλά και έντονο ύφος, ο προπονητής της ΑΕΚ.

«Πού πήγε η μαγκιά σου, ρε Τιμούρ; Πώς παίζεις έτσι; Τι φόβος είναι αυτός στο στήσιμο της ομάδας; Εσύ σαν παίκτης τα γαμ@@@ες όλα, δεν καταλάβαινες τίποτα. Η ΑΕΚ δεν είναι Ατρόμητος να παίζει έτσι στο ‘Καραϊσκάκη’», ήταν μερικά από τα όσα ειπώθηκαν από τους οπαδούς στον Γεωργιανό προπονητή.

Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», εκείνος ξεστόμισε μια ατάκα που θα συζητηθεί: «Εγώ τα γ@@@α όλα και δεν χρειαζόμουν κανέναν. Μπορούσα μόνος μου», φέρεται να είπε στους αγανακτισμένους οπαδούς.

Η επικρατέστερη ερμηνεία που προκύπτει είναι ότι ο Κετσπάγια θέλησε εμμέσως να σεντράρει τους παίκτες του, αφού η εικόνα των περισσοτέρων ήταν τραγική.

Όσο για τη χρησιμοποίηση του Λαμπρόπουλου στο ντέρμπι, η απάντησή του ήταν πως «… και με τη Σεντ Ετιέν τον είχα χρησιμοποιήσει και ήταν από τους καλύτερους παίκτες».

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…