Δείτε τα 6 γκολ από το καθηλωτικό ματς Μπόρνμουθ – Άρσεναλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ διεξήχθη χθες, Τρίτη, στο Ντην Κορτ, με την τοπική ομάδα του Μπόρνμουθ να υποδέχεται την Άρσεναλ. Το ματς τα είχε όλα. Έξι γκολ, πέναλτι, κόκκινη κάρτα, ανατροπή και αμείωτη ένταση.

586cca551dc5240f5d8b4c0c

Η ομάδα του Έντι Χάου προηγήθηκε με 3-0, έχοντας πετύχει 2 γκολ (το ένα εξ αυτών από πέναλτι) στο ημίχρονο μέσα σε 4 λεπτά. Αν και η επανάληψη ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, με τον Φρέιζερ να κάνει στο 58′ το 3-0, ο προπονητής της Μπόρνμουθ για κάποιο λόγο αποφάσισε να πυροβολήσει τα πόδια του! Έχοντας ως κύριο στόχο να κρατήσει το αποτέλεσμα, έκανε απανωτές αλλαγές για να οχυρώσει την άμυνά του και το πλήρωσε. 

Το γκολ του Σάντσες στο 70′ άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Η Άρσεναλ άρχισε να πιέζει ασφυκτικά για ένα ακόμα γκολ και το πέτυχε με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Λούκας, 5 λεπτά αργότερα, μετά από έξοχη συνεργασία των Τσάκα – Ζιρού, με τον Λούκας να τελειώνει στην κίνηση τη φάση. Στο 82′ οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες μετά από επικίνδυνο μαρκάρισμα του Φράνσις, με την απόφαση του διαιτητή να χαρακτηρίζεται από πολλούς ως υπερβολική. Το βαθμό της ισοπαλίας χάρισε στους Λονδρέζους ο Ζιρού με μία κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής, πανηγυρίζοντας το γκολ του με τρόπο που θύμιζε το τακουνάκι του με την Κρίσταλ Πάλας. 

Δείτε τα γκολ: 


Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…