Δείτε πόσα χρήματα θα παίρνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη Μπαρτσελόνα

Όταν ο Βαλβέρδε ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό αφήνοντας την Εσπανιόλ, είχε ετήσιο μισθό που έφτανε περίπου τα 1.200.000 ευρώ. Δείτε ποιες θα είναι οι απολαβές του ως τεχνικός των μπλαουγκράνα

5924265b1dc524d0118b4a10 1

Στη συνέχεια ο Ισπανός κόουτς πέρασε ένα χρόνο στη Βιγιαρεάλ για να ξαναέρθει έπειτα στον Ολυμπιακό με μισθό ακόμη μεγαλύτερο που ξεπερνούσε το 1.500.000 ευρώ.

Στην Μπιλμπάο είχε συμβόλαιο που έφτανε τα 2.000.000 ευρώ και ήταν ανάμεσα στους πέντε πιο ακριβοπληρωμένους προπονητές της La Liga τα τελευταία χρόνια, ενώ τώρα με τη Μπαρτσελόνα, είδε τις απολαβές του να αυξάνονται κατά 1.500.000 ευρώ!

Σύμφωνα με τον Κολομβιανό παραγωγό και σχολιαστή του “Caracol Radio”, Ομάρ Σάντσες, ο ετήσιος μισθός του “Txingurri” θα ανέρχεται στα 3.500.000 ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια (χωρίς να ξέρουμε αν έχουν μπει και κάποια μπόνους). Αν δε κάνει μια εντυπωσιακή χρονιά με τη Μπάρτσα, τότε αυτός ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί κατά πολύ.

Μην ξεχνάμε ότι ο Λουίς Ενρίκε που καθόταν μέχρι πρότινος στον πάγκο της καταλανικής ομάδας αμειβόταν με 6.000.000 ευρώ. 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…