Ολοκληρώθηκε σήμερα διήμερο ενημερωτικών επισκέψεων από Δικαστικούς και Εισαγγελικούς Λειτουργούς της Αθήνας και του Πειραιά, στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στις ενημερωτικές αυτές επισκέψεις, που υλοποιήθηκαν με μέριμνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, έλαβαν μέρος συνολικά 73 Δικαστικοί και Εισαγγελικοί Λειτουργοί όλων των βαθμίδων. Οι Δικαστές και Εισαγγελείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα Τμήματα και τα Εργαστήρια της Διεύθυνσης και να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη, για θέματα σχετικά με τις αρμοδιότητες και το έργο της Υπηρεσίας, καθώς και για τις εξελίξεις στον τομέα της σύγχρονης επιστημονικής διερεύνησης εγκληματικών υποθέσεων.

Με αφορμή λοιπόν την ενημέρωση των Δικαστικών Λειτουργών για τις δυνατότητες των αναβαθμισμένων πλέον εγκληματολογικών εργαστηρίων η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τις εγκαταστάσεις των εργαστηρίων, την εκπαίδευση και την καθημερινότητα του επιστημονικού προσωπικού που τα στελεχώνει: