Newsroom

Newsroom

Δείτε φωτό της φερόμενης ως συνεργού Μαζιώτη-Πετρακάκου κι όπλων από το κρησφύγετο στο Βόλο

Νέο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τη γυναίκα-συνεργό του Νίκου Μαζιώτη και του Γιώργου Πετρακάκου, η οποία συμμετείχε…

petrakakos

Νέο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τη γυναίκα-συνεργό του Νίκου Μαζιώτη και του Γιώργου Πετρακάκου, η οποία συμμετείχε και σε ληστείες.

Την ίδια ώρα, η Αντιτρομοκρατική συνεχίζει τις έρευνες, καθώς αναζητά κρησφύγετο του Πετρακάκου και στην Αθήνα, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα και τα όπλα και τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από τις γιάφκες στον Βόλο.

Το Mega αποκάλυψε εικόνα από κάμερα ασφαλείας τράπεζας στο νησί των Σπετσών, όπου φαίνεται η γυναίκα την ώρα της ληστείας, καθώς και οι κινήσεις της. Σύμφωνα, εξάλλου, με αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής, η γυναίκα φαίνεται να είναι εκπαιδευμένη.

Η γυναίκα κρατά όπλο, ενώ φορά γάντι στο ένα χέρι και γυαλιά ηλίου. Τα χρήματα από τη ληστεία εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι πήγαν στο επαναστατικό ταμείο τρομοκρατικής οργάνωσης ενώ αναζητούν εάν η γυναίκα έχει σχέση με τη σύντροφο του Πετρακάκου η οποία συνελήφθη μαζί του στο Βόλο.

Η σύντροφός του πάντως υποστηρίζει πως όχι μόνο δεν γνώριζε για τις ληστείες αλλά ούτε καν το παρελθόν του Πετρακάκου.

2Q==

Φωτογραφίες από τα ευρήματα στο σπίτι του Γιώργου Πετρακάκου, τα οποία κατασχέθηκαν από την Αντιτρομοκρατική, έδωσε στο φως της δημοσιότητας νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ.

Στις φωτογραφίες μπορεί κανείς να διακρίνει, ανάμεσα σε άλλα, όπλα, σφαίρες, χειροβομβίδα καθώς επίσης και μια σειρήνα περιπολικού.

4

1

6

2