Newsroom

Newsroom

Δείτε το βίντεο με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να πιάνει τους διαρρήκτες στο σπίτι του (Video)

«Του λέω μην τρέχεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω».

image 4 1

Το βίντεο που δείχνει τους δράστες – Τι είπε ο γνωστός αθλητής για τη στιγμή που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους διαρρήκτες που τρύπωσαν στο σπίτι του πριν από μερικές ημέρες.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο βετεράνος παγκόσμιος πρωταθλητής K1. Ο Iron Mike μίλησε για όσα συνέβησαν στον Alpha τονίζοντας: «Όταν είδα τον έναν να πηδάει, σκέφτηκα μήπως έπεσε καμιά μπάλα στο σπίτι. Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Το περίεργο ήταν ότι ήταν 17:30, γυρνούσα σπίτι. Ήταν το σωστό timing. Μόλις έφτασα είδα κάποιον να πηδάει από το σπίτι μου προς τα έξω».

Την ίδια στιγμή, η σύντροφός του τραβούσε με το κινητό της τηλέφωνο βίντεο το περιστατικό.

«Ο ένας είναι 17μιση, διότι τους εντοπίσαμε με τα στοιχεία και μάλιστα έχει ήδη 17 συλλήψεις. Ήταν 5μιση το απόγευμα και ευτυχώς επέστρεφα. Ήμουν με το αμάξι από κάτω και βλέπω να βγαίνει κάποιος από το σπίτι. Προσπαθούσαν να βρουν πώς θα μπουν. Αφού φαίνεται ότι βρήκαν κάποιο σημείο, ο ένας πήδηξε έξω για να κρατάει τσίλιες. Εκείνη την ώρα ήρθαμε αντιμέτωποι.

«Τον ρώτησα τι γίνεται και μου είπε βγάζω φωτογραφίες. Του λέω για το Instagram ή για να κλέψεις;» ενώ λίγες στιγμές αργότερα περιέγραψε: «Του λέω μην τρέχεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω».

Και συνέχισε περιγράφοντας: «Μετά βγήκε και ο δεύτερος γιατί κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και πήγαν να φύγουν. Τους είπα ότι και θα τους πιάσω και θα τους χτυπήσω. Ήρθαν κοντά, κάναμε μια κουβέντα ενώ είχαμε καλέσει την αστυνομία, αλλά έφυγαν ένα λεπτό πριν φτάσει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ο ένας έχει καταδικαστεί και μάλιστα πέρσι είχε αποδράσει από κάπου. Δεν πρέπει να ήταν μόνοι τους, γιατί όταν πήγαιναν στο μηχανάκι τους, ο ένας πήρε το κινητό και μίλησε με κάποιον. Γνωρίζουμε και τους δύο».

Το βίντεο που δείχνει τους δράστες