«Δεχόταν bullying για το τραύλισμά του» - Τι αναφέρει πρώην συμμαθητής για τον μακελάρη του Τέξας

«Απέφευγε να πηγαίνει σχολείο και σιγά σιγά σταμάτησε τελείως» - Πως σκιαγραφεί το προφίλ του μακελάρη πρώην συμμαθητής του 

NewsRoom 25/05/2022 | 17:29

Στα κίνητρα που οδήγησαν τον μακελάρη του Τέξας να δολοφονήσει 19 παιδιά και 2 δασκάλους στο δημοτικό σχολείο Robb στην πόλη Ουβάλντε έχουν στραφεί πλέον οι συζητήσεις και τα εκτενή δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο. 

Πρώην συμμαθητής του μίλησε στο CNN, και αφού αποκάλυψε ότι είχαν αρκετά κοντινή σχέση, αποκάλυψε ότι δεχόταν bullying στο σχολείο για τα ρούχα του, και για το γεγονός ότι η οικογένειά του ήταν φτωχή

Ο πρώην συμμαθητής του δήλωσε ότι: «Απέφευγε να πηγαίνει σχολείο και σιγά σιγά σταμάτησε τελείως. Ερχόταν πολύ σπάνια», ανέφερε χαρακτηριστικά. Με τον καιρό οι δύο φίλοι απομακρύνθηκαν, αλλά ο Ράμος του έστελνε κατά καιρούς μηνύματα, λέγοντάς του τα νέα του. Τέσσερις μέρες πριν το μακελειό της Τρίτης, ο Ράμος του έστειλε μια φωτογραφία με τα όπλα του και με ένα σακίδιο γεμάτο πυρομαχικά. «Είχε περίπου εφτά γεμιστήρες. Του είπα "φίλε, γιατί τα έχεις αυτά;", και εκείνος μου απάντησε "μην ανησυχείς"».

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος πριν το σοκαριστικό μακελειό είχε στείλει μήνυμα σε «γνωστή» του στο Instagram ότι «πρόκειται να» και πως «έχει ένα μικρό μυστικό».

Μάλιστα, τα μηνύματά τους σταμάτησαν απότομα, με τον 18χρονο να γράφει τη φράση «Ima air out». Η κοπέλα ισχυρίζεται πως δεν τον ήξερε και έχει εκφράσει τη λύπη της για όσα συνέβησαν στο σχολείο του Τέξας.

Τα μηνύματα στο Instagram

18χρονος: «Θα αναδημοσιεύσεις τις φωτογραφίες με τα όπλα μου»

Απάντηση γυναίκας: «Τι;»

18χρονος: «?»

Απάντηση γυναίκας: «ΤΙ. Τι σχέση έχουν τα όπλα σου με μένα;»

18χρονος: «Απλά ήθελα να σε ταγκάρω»

Απάντηση γυναίκας: «Είμαι τόσο μπερδεμένη»

Σε επόμενα μηνύματα, ο 18χρονος της έγραφε: «Απλά να είσαι ευγνώμων που σε τάγκαρα», με την ίδια να του απαντάει «Όχι, είναι απλά τρομακτικό». Ο 18χρονος τη ρώτησε, τότε, «γιατί» και εκείνη τού απάντησε «ίσα που σε ξέρω και με ταγκάρεις σε μία φωτογραφία με όπλα». 

Σε επόμενα μηνύματα ο 18χρονος της έστειλε «πρόκειται να» χωρίς να ολοκληρώνει τη φράση του. Εκείνη τον ρώτησε τι θα κάνει, με τον ίδιο να της λέει «Θα σου πω πριν τις 11. Καλημέρα», «Θα σου στείλω σε μία ώρα» αλλά «πρέπει να απαντήσεις».

Μάλιστα, σε αυτό το σημείο της έγραψε «έχω ένα μικρό μυστικό, θέλω να σου πω».

Το τελευταίο μήνυμα που της έστειλε, περίπου δύο ώρες πριν τους πυροβολισμούς, ήταν «Ima air out»

Όπως ήταν αναμενόμενο, η άγνωστη για τον 18χρονο κοπέλα τρομοκρατήθηκε όταν έμαθε τι είχε συμβεί. «Είναι ένας ξένος, δεν ξέρω τίποτα για εκείνον, αποφάσισε να με ταγκάρει στην ανάρτηση με τα όπλα», έγραψε σε story της. «Λυπάμαι τόσο για τα θύματα και τις οικογένειές τους. Πραγματικά, δεν ξέρω τι να πω».

 Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το προφίλ του δράστη ήταν γεμάτο φωτογραφίες με όπλα τα οποία είχε αγοράσει όταν συμπλήρωσε τα 18 έτη