Newsroom

Newsroom

Δεύτερη μέρα σερί προκαλεί η Πιπιλή: «O Μπακογιάννης έχασε επειδή οι πολίτες δεν ξέρουν την Αθήνα»

Ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι τον θεωρεί καλό δήμαρχο

5025114

Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε χθες η Φωτεινή Πιπιλή, καθώς για δεύτερη σερί ημέρα αποφάσισε να κάνει δηλώσεις που θα συζητηθούν και σίγουρα θα προκαλέσουν αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος ήταν καλεσμένη του Άρη Πορτοσάλτε στη ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΚΑΪ 100.3, εκεί μεταξύ άλλων πολλών αναφέρθηκε και στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές και την ήττα του Κώστα Μπακογιάννη απ’ τον Χάρη Δούκα.

Τόνισε μάλιστα ότι θεωρεί ότι ο Μπακογιάννης υπήρξε καλός δήμαρχος και ότι όλοι όσοι έχουν να πουν κάτι κακό για αυτόν είναι επειδή γνωρίζουν μόνο την Πανεπιστημίου, σε αντίθεση με αυτήν και άλλους που ξέρουν την Αχαρνών, το πάρκο Δρακόπουλου και τα φώτα led. Ενώ τόνισε ότι θυμάται Καβαλιώτες απ’ το Ελσίνκι να βρίζουν την Πανεπιστημίου, θέλοντας να δείξει ότι όσοι είχαν να πουν κάτι κακό για τον πρώην (πλέον) δήμαρχο της Αθήνας δεν είχαν ιδέα.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Όλοι την Πανεπιστημίου γνωρίζουν, όσοι κριτικάρουν τον Μπακογιάννη την Πανεπιστημίου γνωρίζουν. Υπάρχουν άλλοι που ξέρουν την Αχαρνών, το πάρκο Δρακόπουλου, που ξέρουνε τις γειτονιές, τα φώτα led. Έκανε έργο, για μένα ήταν καλός δήμαρχος όσο και να λένε άλλοι άλλα, σας λέω την προσωπική μου άποψη. Από την Καβάλα θυμάμαι, βρίζανε Καβαλιώτες απ’ το Ελσίνκι την Πανεπιστημίου».

Ακούστε το απόσπασμα στο 18:10 του βίντεο:

Ήδη χθες προκάλεσε ξανά με δηλώσεις της

ήττα του Κώστα Μπακογιάννη στο δήμο της Αθήνας φαίνεται πως ήταν τόσο απρόσμενη για τη Νέα Δημοκρατία που κανένα στέλεχός της δεν μπορεί να δεχθεί αυτό που έχει συμβεί και βγαίνουν στην αντεπίθεση λειτουργώντας εκδικητικά.

Η Φωτεινή Πιπιλή με ανάρτησή της επιβεβαιώνει αυτή την άποψη καθώς αναφέρει πως πλέον δεν θα δέχεται να «την ζαλίζουν» με προβλήματα της γειτονιάς, καθώς μάλλον πιστεύει ότι όσοι θέλουν να λέγονται «πολιτικοί» ασχολούνται και νοιάζονται με την καθημερινότητα του πολίτη μόνο όταν βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας.

Μάλιστα, η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απευθύνεται στους πολίτες και προειδοποιεί ότι όποιος μετά την 1η Ιανουαρίου (οπότε και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ο νέος δήμαρχος) την «ζαλίσει» για να λύσει τα προβλήματα με την γειτονιά του, θα τον παραπέμψει «στους συντρόφους από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΙΑ που επέλεξαν», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.