Δεύτερη κοινή εμφάνιση για Μητσοτάκη με τον κωδικό 5046c μετά τις αποκαλύψεις

Μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε η κοινή εμφάνιση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη σε εκδήλωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento

mitsoxatzi

Μόλις μία μέρα μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento για την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ, και ο υπουργός Εργασίας έχει ήδη συναντηθεί δύο φορές με τον πολιτικό προϊστάμενο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, δηλαδή τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή ο κ. Μητσοτάκης έδωσε το «παρών» στη Νομαρχιακή Συνέλευση ΔΕΕΠ Β2 ΝΔ Δυτικού Τομέα, όπου παραβρέθηκε και ο Κωστής Χατζηδάκης, ενώ παραμένει υπό διευκρίνιση εάν η παρουσία του πρωθυπουργού ήταν προγραμματισμένη ή αποφασίστηκε… άρον άρον για να διασκεδάσει το Μαξίμου τις εντυπώσεις. Τη Δευτέρα λοιπόν, ο υπουργός παρουσίασε το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους», με τον πρωθυπουργό να δίνει ξανά το «παρών», επιχειρώντας προφανώς να πείσει πως οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι άριστες.

Την Κυριακή, ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν παρέλειψε να κάνει ξεχωριστή αναφορά σε ορισμένα από τα πεπραγμένα Χατζηδάκη. Ομοίως, τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός έδωσε ξανά συγχαρητήρια στον υπουργό του, με αφορμή το πρόγραμμα για τους αστέγους.

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο υπουργός αποφεύγει να καταρρίψει με κατηγορηματικό τρόπο κάθε σκέψη για παρακολούθησή του από τον πρωθυπουργό και περιορίζεται στα «δεν πιστεύω».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…