Newsroom

Newsroom

«Debate με τους πολίτες»: Η απάντηση του Παπανδρέου στο debate των στελεχών

Δεν μπορεί να ρυθμίζουν οι ισχυροί και οι ημέτεροι τη μοίρα της Δημοκρατίας. Πρέπει να ρυθμίζει ο Ελληνικός λαός και η εκλεγμένη κυβέρνηση που εκπροσωπεί τα πραγματικά συμφέροντα του.

7f3c6841 ec70 48f2 8f11 e13e559febe8

Σε ανοιχτό debate με τους πολίτες προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την περιοδία του στη Νέα Κίο και την Τρίπολη, σε συνέχεια των διαφωνιών που είχαν ανακύψει ανάμεσα στον ίδιο και τους άλλους υποψηφίους προέδρους του ΚΙΝΑΛ, σχετικά με τη διεξαγωγή debate.

Ο Παπανδρέου, σε μια προσπάθεια να απαντήσει στη συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι συνυποψήφιοί του, χωρίς τον ίδιο, επέλεξε να προχωρήσει στη διεξαγωγή ανοιχτού debate με τους πολίτες, οι οποίοι έθεσαν τα ερωτήματά τους και έλαβαν απαντήσεις από τον ίδιο.

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής περιοδείας του για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Άργος, τη Νέα Κίο, την Τρίπολη και την Καλαμάτα.

Επισκέφτηκε το επιμελητήριο Αργολίδας, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας και το Χυμοποιείο Εσπερίδες, δηλώνοντας μεταξύ άλλων «Σήμερα συζήτησα με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών και τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Η περιφέρεια της παραγωγής και της εξέλιξης είναι ζωντανή και αυτό που χρειάζεται είναι το κίνητρο για τη μετάβαση σε ένα βιώσιμο μέλλον με τον άνθρωπο στο επίκεντρο»

Το βράδυ της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, στην κεντρική του ομιλία στην Καλαμάτα στο αμφιθέατρο “Αλ.Κουμουνδούρος” κατέθεσε το στίγμα του για την πολιτεία που οραματίζεται: «Χρειάζεται να δημιουργήσουμε μια ισχυρή δημοκρατική πολιτεία, με θεσμούς που να λειτουργούν δημοκρατικά. Υπάρχουν αντιστάσεις όμως, κάποιοι βολεύονται με τον πελατειασμό. Δεν μπορεί να ρυθμίζουν οι ισχυροί και οι ημέτεροι τη μοίρα της Δημοκρατίας. Πρέπει να ρυθμίζει ο Ελληνικός λαός και η εκλεγμένη κυβέρνηση που εκπροσωπεί τα πραγματικά συμφέροντα του.

 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους