Debate έξι υποψηφίων δημάρχων για τη ρατσιστική βία στο κέντρο της Αθήνας

Η συζήτηση θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής στο Σεράφειο και θα συμμετέχουν οι Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Ηλιόπουλος, Κώστας Μπακογιάννης, Πέτρος Κωνσταντίνου, Νίκος Σοφιανός και Γιάννης Τσιρώνης

valtousx 870x432 2

Συζήτηση με υποψήφιους δημάρχους της Αθήνας (Π. Γερουλάνο, Ν. Ηλιόπουλο, Κ. Μπακογιάννη, Π.Κωνσταντίνου, Ν. Σοφιανό, Γ. Τσιρώνη) για την ρατσιστική βία και τον ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης από το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Αθηναίων.

Η συζήτηση μεταξύ των έξι υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας θα λάβει χώρα την Κυριακή 17 Μαρτίου από τις 16.00 έως τις 18.00 το απόγευμα στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 160. 

Η συζήτηση διοργανώνεται από το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο της έκθεσης/καμπάνιας «Βάλ’τους Χ» και με αφορμή την 21η Μαρτίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Φυλετικών Διακρίσεων.

Στο ίδιο πλαίσιο, σήμερα (13/3) στις 19:00 το απόγευμα η η Human Rights 360 και το ίδρυμα Rosa Luxemburg εγκαινιάζουν την έκθεση για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αθήνα.

Στην έκθεση θα παρουσιαστεί η καμπάνια «Βάλ’τους Χ – Ο Μαύρος Χάρτης της Αθήνας» και θα εκτεθούν τα 50 έργα κόμικς των 25 δημιουργών που εικονοποιούν τις πρώτες 50 ρατσιστικές επιθέσεις της καμπάνιας.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων