«Δε θέλω να είμαι θύμα επόμενης γυναικοκτονίας» – Συγκλονίζει η Καρλάκη μετά τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της

«Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει» έγραψε μεταξύ άλλων η Μαρία Καρλάκη, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της.

maria

Το νέο εφιάλτη που έζησε το βράδυ της Παρασκευής (12/08) η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη περιέγραψε σε ανάρτηση της στα social media. Όπως έκανε γνωστό τα ξημερώματα έκαψαν το αυτοκίνητο της.

«Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει» έγραψε μεταξύ άλλων η Μαρία Καρλάκη εκφράζοντας φόβους για τη ζωή της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της

«Σήμερα στις 3 τα ξημερώματα μετά ειδοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής να κατέβω κάτω είδα ότι κάποιοι περιέλουσαν το αυτοκίνητο μου με βενζίνη και το έκαψαν.

Επειδή δεν φιλοδοξώ να είμαι το θύμα μιας επομένης γυναικοκτονίας ενημέρωσα τις αρχές για τις εμμονές και την βιαιότητα συγκεκριμένου ατόμου από το οποίο οφείλουν να με προστατέψουν. Δεν είναι δυνατόν το 2022 μια γυναίκα να ζει υπό καθεστώς τρόμου και πανικού επειδή αποφάσισε να χωρίσει».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Karlaki (@karlaki_maria)

«Δεν είναι τυχαίο ότι στη μέση μίας πυλωτής μόνο ένα αυτοκίνητο, εκείνο της Μαρίας Καρλάκη, ήταν εκείνο που περιλούστηκε με βενζίνη και πήρε φωτιά» ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Θωμάς Ρουκούνης.

Ο ίδιος σημείωσε πως για την υπόθεση η πυροσβεστική έχει αναλάβει την προανάκριση και διερευνά τις προσωπικές της σχέσεις.

Δείτε το βίντεο:

Οι άσχημες εμπειρίες ξεκίνησαν πριν 2 χρόνια

Πριν 2 χρόνια, η Μαρία Καρλάκη είχε αντιμετωπίσει ένα δύσκολο περιστατικό με κακοποιητική συμπεριφορά από το σύντροφό της.

Ανοίγοντας την καρδιά της στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» είχε μίλησει για την τραυματική εμπειρία που βίωσε, στο πλευρό ενός άντρα, με τον οποίο ήταν πολύ ερωτευμένη.

Την πρώτη φορά που ο εν λόγω άντρας άσκησε βία πάνω της ήταν για ασήμαντη αφορμή. Εκείνος άρχισε να φωνάζει και να την τραβάει από το μπράτσο… χωρίς λόγο και ουσία.

Η κατάσταση άρχισε να γίνεται χειρότερη μετά από λίγους μήνες, μέχρι μια φορά που μπήκαν σε ένα ασανσέρ και άρχισε να την χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές. Η Μαρία Καρλάκη είχε βρεθεί καλεσμένη επίσης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και είχε περιγραψει στην Τατιάνα Στεφανίδου τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε δίπλα σε αυτόν τον άντρα.

«Αυτοί οι άνθρωποι έτσι έχουν μάθει να φέρονται. Θέλουν να σε κάνουν υποχείριο τους, για να σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν μπορείς χωρίς αυτούς. Ότι είσαι αδύναμη και πρέπει πάντα να στηρίζεσαι πάνω τους. Όταν καταλάβεις τι άνθρωπος είναι και τον ξεγυμνώσεις, απλά φεύγεις από δίπλα του. Θέλω να μιλήσω και πρέπει να μιλήσω.

Οι γυναίκες που ζουν άσχημες καταστάσεις πρέπει να φεύγουν

Για τις γυναίκες που περνούν χειρότερες καταστάσεις. Καλό θα ήταν να καταλάβουν ότι πρέπει να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να φύγουν. Στην αρχή της σχέσης, ήταν μια μέρα που μαγείρεψα και πήγα να βάλω ρίγανη. Τότε άρχισε να φωνάζει και να με πιάνει από το μπράτσο «Μα τι κάνεις; Δεν έχεις δοκιμάσει το φαγητό;»

Εκεί έπρεπε να καταλάβω ότι κάτι δεν πάει καλά… Η βία έχει στάδια. Αν τον συγχωρέσεις ξεκινά ξανά η χειραγώγηση και ύστερα η σωματική βία. Ένιωθα ότι μπορεί να τον αλλάξω… Ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία γιατί υπήρχαν ωραίες στιγμές μέσα στη σχέση.

Έχω μάθει να προσπαθώ και όταν χαλάει κάτι να το φτιάχνω. Δυστυχώς δεν αλλάζει ένας τέτοιος άνθρωπος…» σχολίασε χαρακτηριστικά η Μαρία Καρλάκη.

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…