«Δε μας παρατάς πρωί-πρωί;»: Η... μομφή που εξόργισε τον Πορτοσάλτε

Ο Άρης Πορτοσάλτε αποχώρησε έξαλλος από το πλατό της εκπομπής "Σήμερα" του ΣΚΑΪ, μετά από έντονη αντιπαράθεση που είχε με τον δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό

NewsRoom 20/06/2022 | 09:27

Οργισμένος αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής "Σήμερα" του ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε, μετά από έντονη αντιπαράθεση που είχε με τον δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό.

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε από ένα σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε προς τον δημοσιογράφο αναφορικά με τις γαλλικές εκλογές: "Εγώ περίμενα από τον Φοίβο να πει κάτι και για την ακροδεξιά, αλλά όταν έχεις συμπλεύσει ως κυβέρνηση με τον Καμμένο, πώς να πεις κουβέντα για την ακροδεξιά;".

Απαντώντας, ο Φοίβος Κλαυδιανός έκανε μία μομφή προς τον Άρη Πορτοσάλτε, υποστηρίζοντας πως δεν θα πρέπει καν να μπαίνουν στην ίδια πρόταση οι λέξεις "αριστερά" και "ακροδεξιά".

Και εκεί ήταν που... απασφάλισε ο Άρης Πορτοσάλτε: "Ποιος είσαι που θα κάνεις μομφή; Μου ήρθες δευτεριάτικα εδώ και λες κάνω μομφή στον Άρη. Ένας δημοσιογράφος σε έναν δημοσιογράφο κάνει μομφή; Δεν καταλαβαίνω. Τι είσαι, ο εισαγγελέας; Εκπροσωπείς κάτι; Είσαι η αριστερά που τιμωρεί; Δεν καταλαβαίνω. Τι σημαίνει κάνω μομφή; Απο πού κι ως πού κάνεις μομφή και ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή; Θα ρωτάω την Αυγή για το τι θα λέω; Βρε δε μας παρατάς πρωί-πρωί; Έλα βρε καημένε τώρα".

Και αφού τα είπε αυτά, χαρίζοντάς μας μία ακόμα στιγμή τηλεοπτικής παράνοιας, αποχώρησε από το πλατό...

Δείτε το βίντεο: