Newsroom

Newsroom

"Δάσος" κάνναβης στο Λονδίνο!

Έκταση… ποδοσφαιρικού γηπέδου φυτεμένη με δενδρύλλια κάνναβης ανακάλυψε η αστυνομία στο Κίνγκστον, νοτιοδυτικά του Λονδίνου, κοντά στις όχθες του Τάμεση.…

kannavi 6

Έκταση… ποδοσφαιρικού γηπέδου φυτεμένη με δενδρύλλια κάνναβης ανακάλυψε η αστυνομία στο Κίνγκστον, νοτιοδυτικά του Λονδίνου, κοντά στις όχθες του Τάμεση.

Περίπου 150 ήταν τα δενδρύλλια κάνναβης, πλαισιωμένα από την κανονική βλάστηση της περιοχής. Η αστυνομία ανάρτησε σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μερικά, μάλιστα, από τα φυτά ξεπερνούσαν το 1,5 μέτρο ύψος, κάποια, δε, ήταν ψηλότερα από έναν από τους αστυνομικούς.

Η αστυνομικός του Κίνγκστον Σάρα Χέντερσον δήλωσε: «Η περιοχή όπου εντοπίστηκαν τα φυτά είχε περίπου την έκταση ποδοσφαιρικού γηπέδου. Έμοιαζε με μικρό δάσος από χριστουγεννιάτικα δέντρα, ενώ υπήρχε και μικρό κιόσκι».

‘Όποιος το έστησε αυτό χρησιμοποίησε ένα απομακρυσμένο σημείο. Ο μόνος τρόπος να φθάσει κανείς εκεί είναι περπατώντας 20 λεπτά μέσα από σκουπιδότοπο. Όμως, ο χρόνος, ο κόπος και οι ικανότητες κηπουρικής τους δεν θα επιβραβευτούν, γιατί θα καταστραφούν όλα από την αστυνομία».

Η… φυτεία ανακαλύφθηκε μετά από σχετικό τηλεφώνημα πολίτη. Δεν έχουν γίνει ακόμα συλλήψεις. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για να εντοπίσει τους φιλόδοξους καλλιεργητές.

Πηγή: crashonline.gr