Δάσκαλος στο Μέμφις αρπάζει επτάχρονο μαύρο αγοράκι και το πετάει έξω από το σχολικό (video)

Το σχολείο δεν μπήκε στη διαδικασία να ενημερώσει για το περιστατικό την μητέρα του αγοριού, η οποία ήταν ξεκάθαρα εκνευρισμένη

5ada059a1dc5249e718b4580

«Ένας άλλος γονιός επικοινώνησε μαζί μου την Παρασκευή το απόγευμα, και μου είπε πως έχει βίντεο με τον δάσκαλο να αρπάζει και να πετάει τον γιό μου έξω από το σχολικό λεωφορείο» είπε η μητέρα του αγοριού στο FOX13, προσθέτοντας ότι έμαθε τι είχε γίνει μέρες μετά. «Ο γιός της το είχε καταγράψει».

Ο δάσκαλος διέλυε έναν καβγά την στιγμή που άρχισε να καρταγράφει η κάμερα, ανέφερε η Shelby County Schools που ερευνά το περιστατικό.

Το συμβάν ήταν τόσο τραυματικό και βίαιο που το αγοράκι, που δεν συμμετείχε στον καβγά, δεν θέλει να ξαναπάει σχολείο, είπε η μητέρα του. Επίσης, πρόσθεσε, πως τραυματίστηκε σοβαρά.

«Έπαθε διάσειση και η πλάτη του ήταν γεμάτη μελανιές», είπε η μητέρα.

Το βίαιο αυτό περιστατικό και άλλα παρόμοια σχολικά γεγονότα ακολουθούν ένα συγκεκριμένο μοτίβο, παρουσιάζοντας ως εγκληματίες τα μαύρα παιδιά, όπως αναφέρουν ακτιβιστές. Οι φυλετικές διακρίσεις παίζουν σοβαρό ρόλο στα τρομακτικά αυτά επεισόδια, ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί για να είναι τα σχολεία ασφαλή για όλα τα παιδιά.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…