Δασκαλάκης: Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά

Όπως υποστηρίζει ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν αιφνιδιάστηκε από το πόρισμα, ενώ δήλωσε έτοιμος να στηρίξει και την υποστήριξη κατηγορίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ.

5560290

Την πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News του Mega.

«Αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι η γυναίκα μου δολοφόνησε και τα τρία μας παιδιά, αλλά δε θέλω να πω κάτι άλλο τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Δασκαλάκης.

Όπως υποστηρίζει ο Μάνος Δασκαλάκης, δεν αιφνιδιάστηκε από το πόρισμα, ενώ δήλωσε έτοιμος να στηρίξει και την υποστήριξη κατηγορίας.

«Κεραυνοβολήθηκα για δεύτερη φορά, αλλά δεν αιφνιδιάστηκα γιατί πλέον με όλα αυτά που είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν το περίμενα. Να σχηματιστεί πρώτα δικογραφία, να πάρω αντίγραφο και μετά θα τοποθετηθώ. Θα δηλώσω ξανά υποστήριξη κατηγορίας. Δεν αμφισβητώ το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα. Θεωρώ ότι έχει γίνει ενδελεχής έρευνα» ισχυρίστηκε, ειδικότερα, ο Δασκαλάκης.

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Το πόρισμα Καρακούκη – Καλoγρηά, λειτούργησε ως καταλύτης και επιτάχυνε τις διαδικασίες ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα έχει κλείσει η δικογραφία που σχηματίζει το Ανθρωποκτονιών. Οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας θεωρούν ότι έχουν πλέον βάλει στη θέση τους τα κομμάτια του παζλ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν αποκλείεται να ασκηθούν και νέες διώξεις στη Ρούλα Πισπιρίγκου και εκτιμάται ότι άμεσα θα κλείσει και η δικογραφία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.