Φθιώτιδα: Δασκάλα κλώτσησε 6χρονο αγοράκι

Πατέρας στη Φθιώτιδα, καταγγέλλει την δασκάλα δημοτικού σχολείου, η οποία –σύμφωνα με τον ίδιο-κλώτσησε το 6χρονο αγοράκι του επειδή ήταν…

Πατέρας στη Φθιώτιδα, καταγγέλλει την δασκάλα δημοτικού σχολείου, η οποία –σύμφωνα με τον ίδιο-κλώτσησε το 6χρονο αγοράκι του επειδή ήταν άτακτο. Αποτέλεσμα; Να ραγίσει το ένα πλευρό του μικρού.
Το περιστατικό έγινε την προηγούμενη Τετάρτη στην τάξη, όταν η δασκάλα μπροστά στα άλλα παιδιά, έριξε κάτω τον μαθητή της πρώτης δημοτικού, επειδή έκανε φασαρία και στη συνέχεια τον κλώτσησε, για να συνεχίσει κανονικά το μάθημά της σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
Σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του αποκάλυψε το περιστατικό, όταν γύρισε σπίτι μετά από μάθημα καράτε, επειδή ένιωθε πόνους στα πλευρά.

Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ράγισμα στο ένα του πλευρό. Μετά την καταγγελία του γονέα στον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας, το υπουργείο Παιδείας διέταξε έρευνα.

Από την πλευρά της η δασκάλα υποστηρίζει πως δεν κλώτσησε το αγοράκι, τονίζοντας ότι καυγάδισε με έναν συμμαθητή του. Εκείνη πήγε να τους χωρίσει, με αποτέλεσμα το παιδί να σωριαστεί στο έδαφος και να τραυματιστεί.