Newsroom

Newsroom

«Dark»: O τρίτος και τελευταίος κύκλος στο Netflix (trailer)

Το ατμοσφαιρικό «Dark» έρχεται στην πλατφόρμα στις 27 Ιουνίου με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο. Θα λύσει όλα τα αινίγματα; 

dark 1

«Το τέλος είναι η αρχή και η αρχή είναι το τέλος... […] Όλα στη ζωή συμβαίνουν σε κύκλους. Αλλά αυτή τη φορά θα είναι ο τελευταίος κύκλος», αναφέρει το trailer της σειράς που μοιάζει με σπαζοκεφαλιά και παίζει αριστοτεχνικά με τις έννοιες της μνήμης, του χρόνου και της απώλειας. 

Η συν-δημιουργός της σειράς Jantje Friese δήλωσε ότι στα επεισόδια του τελευταίου κύκλου θα δοθούν στοιχεία που θα εξηγούν γεγονότα που συνέβησαν στον πρώτο και δεύτερο κύκλο. 

Η σειρά από την αρχή μοιάζει με αίνιγμα και ενώ φαινομενικά θυμίζει το Stranger Things (άλλη δημοφιλή σειρά της πλατφόρμας), στην πραγματικότητα παρουσιάζει επίπεδα πολύ πιο σύνθετα, βαθιά και σκοτεινά και έχει ήδη χτίσει το φανατικό της κοινό.

Στη βιομηχανική πόλη του Βίντεν, το πυρηνικό εργοστάσιο ετοιμάζεται ξαφνικά να κλείσει, ενώ αρχίζουν μυστηριώδεις εξαφανίσεις παιδιών και κάποιοι άνθρωποι βρίσκουν τον τρόπο να περιφέρονται στον χρόνο και ανάμεσα σε διαφορετικές γενιές.

Για τη σειρά του Netflix, δεν έχουν λείψει τα παράπονα για το πόσο περίπλοκη είναι, με αποτέλεσμα ο θεατής να χρειάζεται διαρκώς να ανατρέχει στα προηγούμενα επεισόδια για να θυμάται τα πρόσωπα και να συσχετίζει σωστά τις καταστάσεις.

Ώρα για … Dark λοιπόν. Μην περιμένετε να πάρετε όλες τις απαντήσεις.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…