Δ. Κουτσούμπας… roasted στον Κ. Μαλιάτση: «Ούτε που κοίταζα τον χρόνο στο debate» (video)

Τα λόγια είναι περιττά

Screenshot 2023 06 23 153828

Στο στούντιο του γνωστού κωμικού Κώστα Μαλιάτση βρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σε μια συνέντευξη-έκπληξη, λίγες μόλις ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε ιδιαίτερα χαλαρό κλίμα μίλησε σε μια… διαφορετική γλώσσα από τα καθιερωμένα, δίνοντας ξανά ρεσιτάλ ατακών που αναμένεται να κατακλύσουν το διαδίκτυο.

Επειδή τα λόγια είναι περιττά όμως, ακολουθεί ολόκληρη η συζήτηση που προβλήθηκε στο youtube.

 

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είχε προκαλέσει διαδικτυακό χαμό πριν λίγες ημέρες, όταν ειρωνευόμενος τη Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε το σήμα της αγάπης σε ομιλία του στην Πάτρα.

«Μα καλά δεν προκαλεί προβληματισμό, αλήθεια, σε οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο, η υπέρμετρη προβολή της κυρίας Κωνσταντοπούλου; Τι έγινε ξαφνικά; Τελειώνουν τα reality και είπαν μήπως να ασχοληθούν με το «κίνημα της αγάπης»;

Αμέσως μετά σχημάτισε με τα χέρια του μια καρδιά, μία χαρακτηριστική κίνηση που επιστρατεύει εσχάτως η Ζωή Κωνσταντοπούλου, και συνέχισε σε έντονο ύφος:

«Έχει και η κοροϊδία τα όριά της. Χώρια που και η συγκεκριμένη δικηγόρος – πολιτικός έχει βεβαρημένο παρελθόν. Είναι συνεπής στις απόψεις της. Αυτές την οδήγησαν να μη φέρει καν για συζήτηση στη Βουλή την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων», είπε μεταξύ άλλων ο γ.γ. του ΚΚΕ.

 

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

iran pyrayloi

Το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ ενέκρινε σχέδιο επιθετικής και αμυντικής δράσης

Η συνεδρίαση του πολεμικού υπουργικού συμβουλίου του Ισραήλ ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων