Newsroom

Newsroom

Περισσότερες παροχές από την COSMOTE στα προγράμματα κινητής για τις επιχειρήσεις

Η COSMOTE ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή και φέρνει νέα προγράμματα που διαθέτουν έως και διπλάσια MB, έως και απεριόριστο χρόνο ομιλίας  και σε κάποια πακέτα προγράμματα ακόμα και Δωρεάν Περιαγωγή σε χώρες εκτός Ε.Ε.

shutterstock 189673622

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η κίνηση δεδομένων στο δίκτυο της COSMOTE έχει πενταπλασιαστεί, κάτι το οποίο αναδεικνύει την ανάγκη για περισσότερο Internet. Η νέα σειρά προγραμμάτων COSMOTE Business Mobile είναι η απάντηση στις απαιτήσεις για την κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων.

Με πέντε επιλογές, Small, Medium, Large, Gold & Platinum, τα νέα προγράμματα έρχονται για να προσφέρουν έως και 30GB Internet, έως απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα εντός ΕΕ και έως 1.000 λεπτά προς διεθνή δίκτυα σταθερής και κινητής.

Ενώ μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Travel Pass, παρέχεται δωρεάν χρήση περιαγωγής σε χώρες εκτός ΕΕ. Επιπλέον, τα νέο προγράμματα προσφέρουν περισσότερο χρόνο ομιλίας προς διεθνή δίκτυα 35 χωρών.

Τέλος, ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της νέας σειράς προγραμμάτων κινητής για επαγγελματίες είναι ότι αυτομάτως με την ενεργοποίησή τους παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία COSMOTE Mobile Security, η οποία προσφέρει ενισχυμένη προστασία της smartphone συσκευής.

Περισσότερες πληροφορίες και ο τιμοκατάλογος των προγραμμάτων: εδώ.

Του μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα

Με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 94% αντίστοιχα η COSMOTE διαθέτει το το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα ενώ για τις υπηρεσίες της η εταιρεία έχει αποσπάσει και το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet.

Ο έλεγχος στα χέρια σου

Στο δίκτυο της COSMOTE, οι χρήστες είναι πλήρως προστατευμένοι από μη επιθυμητές χρεώσεις μέσω της δωρεάν υπηρεσίας COSMOTE My Ιnternet που εξασφαλίζει την αυτόματη διακοπή χρήσης data, όταν καταναλωθούν τα δωρεάν MB και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές να επιλέξουν το πακέτο με τα επιπλέον mobile data που τους εξυπηρετεί. 

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…