Χυδαιότητες Οικονόμου στον ΣΚΑΙ: «Ψοφίμι ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν τα ψοφίμια του Θεσσαλικού κάμπου» (video)

Ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να τονίσει πως η αυξημένη συμμετοχή στις εκλογές της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν επηρεάζουν την κυβέρνηση

Καταγραφή 28

Οι εκλογές για την ανάδειξη πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι το βασικό θέμα συζήτησης πόσο μάλλον μετά το μεγάλο προβάδισμα του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος θα παλέψει την επόμενη Κυριακή με την Έφη Αχτσιόγλου για την ηγεσία του κόμματος.

Έτσι και στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» στο ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος Δημήτρη Οικονόμου, έκανε έναν τουλάχιστον ατυχή παραλληλισμό σημειώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ψοφίμι σαν αυτά του θεσσαλικού κάμπου και απλά χθες αναστήθηκε.

Σίγουρα τέτοιου είδους συγκρίσεις δεν μπορούν να γίνονται ειδικά σε μια στιγμή όπου η Θεσσαλία υπέστη καταστροφή τέτοιου μεγέθους και ακόμα υπάρχουν πτώματα άτυχων ζώων που επιπλέουν μέσα στο νερό.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη συζήτηση για το αν η συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν κάποιου είδους «καμπανάκι» για την κυβέρνηση ανέφερε:

«Όχι, στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και κάποιος το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα!

Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις;».

Δείτε το απόσπασμα από 15:12 και μετά: