Χυδαίος και προκλητικός ο Άδωνης κατά του Αλέξη Τσίπρα: «Αν είσαι, ανεπάγγελτος και τεμπέλης, δεν ξέρεις τι γίνεται και πως λειτουργεί η αγορά»

Είναι που δεν θέλουν στην κυβέρνηση να συρθεί η πολιτική ζωή της χώρας στο βούρκο...

8623f23b77064ec884ed4a000216788a

«Δεν είναι τώρα η ώρα να ξανακυλήσουμε την πολιτική ζωή της χώρας στο βούρκο», ήταν το μήνυμα που είχε έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγες μέρες πριν απο την Κατερίνη. Σήμερα σε μια άκρως χυδαία επίθεση προέβη ο Άδωνης Γεωργιάδης, με ευτελείς εκφράσεις κατά του Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με το καλάθι του νοικοκυριού και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα που θέλει να υπερηφανευτεί, ο υπουργός Ανάπτυξης, δείχνοντας πόσο πολύ τηρούν την πολιτική ευπρέπεια.

Συγκεκριμένα, το χυδαίο κρεσέντο του Άδωνι Γεωργιάδη άρχισε όταν απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης είπε πως «αντί να υποστηρίξετε και να βάλετε πλάτη, έρχεστε εδώ και ειρωνεύεστε». Κλιμάκωσε το τέμπο υποστηρίζοντας πως «όσο σε εμάς θα πέφτουν οι τιμές, εσείς θα με βρίζετε, αλλά δεν πειράζει, θα κερδίζουν οι καταναλωτές λεφτά».

Και κάπου εκεί επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με βαριές εκφράσεις λέγοντας πως «Ο Τσίπρας που δεν έχει δουλέψει ποτέ, δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί η αγορά. Πού να το καταλάβει ο ανεπάγγελτος, τεμπέλης, πού να ξέρει πώς βγαίνουν τα λεφτά; O πρόεδρος (σ.σ. της Βουλής )που έχει δουλέψει το καταλαβαίνει. Άρα λοιπόν, είναι τι αντίληψη έχει ο καθένας…», είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Και πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας τους ευτελείς χαρακτηρισμούς: «Αν έχεις κάνει εμπόριο, όπως εγώ, καταλαβαίνεις πως βγαίνουν τα λεφτά και πως λειτουργεί η αγορά και που χρειάζονται τα ΜΜΕ. Αν είσαι σαν τον Τσίπρα, ανεπάγγελτος και τεμπέλης, να μην έχεις δουλέψει μια μέρα στη ζωή σου, δεν ξέρεις τι γίνεται και πως λειτουργεί η αγορά».

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

port223 scaled 1

Διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών, ταυτόχρονα με το πόρισμα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων

Πώς ανακαλύφθηκε η διάρρηξη