Χυδαία επίθεση από Οικονόμου-Πορτοσάλτε στο Documento: «Κινούνται στο σκοτάδι, η εφημερίδα έχει παρελθόν»

Διπλό παραλήρημα από το δημοσιογραφικό δίδυμο

image 3

Την απόγνωσή τους έδειξαν σήμερα οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ Δημήτρης Οικονόμου και Άρης Πορτοσάλτε μετά τον πολιτικό σεισμό που προκάλεσε το δημοσίευμα του Documento που απαριθμεί 33 επιφανή άτομα που παρακολουθήθηκαν από το σύστημα Μητσοτάκη.

Αποτυπώνοντας ξεκάθαρα τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο ένοικος του μεγάρου Μαξίμου, οι δύο δημοσιογράφοι ανέλαβαν (ελλείψει άλλων) να εκτελέσουν μία ακόμη απόπειρα δολοφονίας του χαρακτήρα του εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη, των δημοσιογράφων του μέσου, αλλά και της εγγυρότητας της ίδιας της εφημερίδας.

Σταχυολογούμε μόνο μερικά από τα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια του διπλού παραληρήματος, καθώς για διάλογο δεν επρόκειτο σε καμία περίπτωση.

«Τεκμηριωμένο το δημοσίευμα δεν είναι»

«Ελέγχονται όλα. Γιατί και η εφημερίδα αυτή έχει παρελθόν και μέχρι τώρα πολλές αποκαλύψεις που έχει κάνει δεν έχουν τεκμηριωθεί και δεν έχουν φτάσει στο τέλος».

«Φύλλο κομματικό!»

«Αυτά επειδή κινούνται στο σκοτάδι Άρη μου, έχουν άλλη λογική. Δεν έχουν τη λογική που έχουμε εμείς, ότι κάνω ένα ρεπορτάζ, το τεκμηριώνω, εμφανίζω τις αποδείξεις μου και πάμε παρακάτω. Όχι! Το σκοτάδι και ο βούρκος δεν έχουν τέτοιες λογικές»

«Συνθέτεις τη λασπουριά! Είμαστε μέσα στη λάσπη! Αυτό δεν το λένε δημοσιογραφία, το λένε οτιδήποτε άλλο».

Απολαύστε το βίντεο:

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

yamal barts

Όταν ο Λαμίν Γιαμάλ έκανε τα μαγικά του στους δρόμους του Ματαρό και τέσσερα χρόνια μετά έγινε πρωταθλητής Ευρώπης (video)

Πριν τέσσερα χρόνια έκανε πλάκα στους φίλους του με τη μπάλα στα πόδια.