Newsroom

Newsroom

Χυδαία δήλωση από τη Λίνα Κλείτου: Όποιος στα 16 κλέβει για λίγα, στα 20 μπορεί να σκοτώσει για λιγότερα

Την ίδια στιγμή που ο 16χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η Λίνα Κλείτου τον «έχρισε» επίδοξο δολοφόνο

Screenshot 6 4

Ο πυροβολισμός που δέχτηκε στο κεφάλι από αστυνομικό ο 16χρονος Ρομά στη Θεσσαλονίκη είναι μια από τις πιο οριακές στιγμές των τελευταίων ετών για την ελληνική κοινωνία, με αποτέλεσμα πολλά πράγματα να «ξεκαθαρίσουν».

Για παράδειγμα, εδώ και δύο μέρες αρκετοί «φιλελεύθεροι» και «δημοκράτες» πολιτικοί και δημοσιογράφοι έχουν επιδοθεί σε ακραία, ρατσιστικά παραληρήματα. Χθες ο Πορτοσάλτε μας είπε πως η ομάδα ΔΙΑΣ καλύτερα να πυροβολεί στο ψαχνό παρά να πίνει καφέ και σήμερα η Λίνα Κλείτου με ένα λογικό άλμα προέβλεψε πως ο 16χρονος με την πορεία που είχε λογικά θα εξελισσόταν σε δολοφόνο.

«Το ηθικό δίδαγμα και το ρητό αυτής της ιστορίας είναι ότι όποιος κλέβει για λίγα στα 16, στα 20 μπορεί να σκοτώσει για λιγότερα», σχολίασε χαρακτηριστικά η  γαλάζια δημοσιογράφος.

«Θέλω να σας θυμίσω ότι πριν από μερικά χρόνια, κάποιο Φλεβάρη, δύο Ρομά έλιωσαν κυριολεκτικά μια γυναίκα, πηγαίνοντας και με βαριά πρόθεση μπρος πίσω με το αυτοκίνητο, για να της πάρουν μια αλυσίδα από τον λαιμό. Η γυναίκα αυτή πέθανε. Δεν ξέρω αν άξιζε αυτή η ανθρώπινη ζωή για 50 ευρώ.

Τότε δεν βγήκε κανείς στους δρόμους, δεν έκαψε κανένας κανέναν καταυλισμό, δεν πήγε να πετάξει πέτρες και γενικώς επειδή έχω και μια νομική παιδεία και ξέρω ότι το έγκλημα εχει και διαβάθμιση ως προς την απόδοση της τιμωρίας ή της αξιολόγησής του, δεν μπορώ να μπω σε κανέναν λαϊκισμό να συμψηφίζω τις ζωές με 20άρικα ή 50αρικα. Εύχομαι και το παιδί το συγκεκριμένο να γίνει καλά και να επανέλθει. Αλλά να επανέλθει σε μια κανονική και όχι σε μια παραβατική ζωή», είχε σχολιάσει αρχικά η Λίνα Κλείτου για να καταλήξει στο αμίμητο…

«Το ηθικό δίδαγμα και το ρητό αυτής της ιστορίας είναι ότι όποιος κλέβει για λίγα στα 16, στα 20 μπορεί να σκοτώσει για λιγότερα!».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…