Χτύπησε ο χιονιάς την Κεντρική Μακεδονία – Στα «λευκά» η Θεσσαλονίκη

Από τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου ξεκίνησε την επέλαση του ο χιονιάς σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας.

Ο χιονιάς για τον οποίο υπήρχε πρόβλεψη ότι θα κάνει την εμφάνιση του στα γύρω ορεινά αλλά μέχρι και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έχει ήδη ξεκινήσει από τις πρώτες απογευματινές ώρες του Σαββάτου και πιο συγκεκριμένα στα δυτικά της πόλης.

Το Ωραιόκαστρο ντύθηκε στα λευκά ενώστο κέντρο της Θεσσαλονίκης η χιονόπτωση είναι ασθενής και μένει να φανεί αν τις επόμενες ώρες θα ενταθούν τα φαινόμενα και θα δούμε «λευκά» τοπία και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Η επέλαση του χιονιά ξεκίνησε επίσης και σε άλλες περιοχές της δυτικής πλευρά της πόλης και πιο συγκεκριμένα σε Κορδελιό, Μονόλοφο, Μελισσοχώρι, Λαγκαδά και Δρυμό.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η επέλαση του χιονιά έφερε το κλείσιμο του δρόμου Χορτιάτη-Αγίου Βασιλείου αλλά και Ωραιοκάστρου-Μελισσοχωρίου, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο άλλο προβλημα στο οδικό δίκτυο της πόλης.

Ατύχημα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές ο αποκλεισμός αυτοκινήτων στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα το απόγευμα λίγο μετά τα διόδια Στρυμονικού στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη ένα φορτηγό συγκρούστηκε με εκχιονιστικό μηχάνημα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, με αποτέλεσμα η Εθνική Οδός να κλείσει προσωρινά και στα δύο ρεύματα κάτι που έφερε τον αποκλεισμό οδηγών και επιβατών στα οχήματα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα στην κυκλοφορία έχει δοθεί το ένα ρεύμα ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται να αποκατασταθεί και το άλλο με την ουρά που έχει δημιουργηθεί να είναι τεράστια και την ταλαιπωρία των ανθρώπων μεγάλη.

Πηγή: grtimes.gr

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό